Karácsonyi Tv műsor RTL Klub 2016 december 26-án este

Az RTL Klub karácsonyi tv műsora 26-án este a következők szerint alakul: két kacagtató vígjáték és egy humorral teli romantikus film kerül műsorra. az első film a Káosz karácsonyra című vígjáték lesz. Karácsony második napja sem maradhat Kevin nélkül: Reszkessetek, betörők! 3. A nap utolsó filmjeként az RTL Klubon A szerelem hálójában című romantikus vígjátékot nézhetik meg a műfaj kedvelői. Részletes műsorajánló.

A Szenteste műsorkínálata és december 25-e műsorajánlata után lássuk részletesebben mit kínál az RTL Klub december 26-án este!

Tv műsor RTL Klub 2016 december 26-án este

18.45 Káosz karácsonyra (Love the Coopers)

Amerikai vígjáték (2015 – 98′)
Korhatár: (12)

Karácsonyi Tv műsor RTL Klub 2016 december 26-án este: Káosz karácsonyra
Káosz karácsonyra – Amanda Seyfried (Ruby)

Rendező: Jessie Nelson
Főszereplő: Diane Keaton (Charlotte), John Goodman (Sam), Ed Helms (Hank), Amanda Seyfried (Ruby), Olivia Wilde (Eleanor), Marisa Tomei (Emma), Alan Arkin (Bucky)

A film rövid tartalma: Charlotte (Diane Keaton) tökéletes karácsonyról álmodik, és mindent el is követ ennek érdekében. Az idillt semmi nem ronthatja el, még az a tény se, hogy házassága Sammel (John Goodman) romokban, a lányuk, Eleanor (Olivia Wilde) meglehetősen frusztrált, míg fiuk, Hank (Ed Helms) egyedülálló apaként próbál kislánya mellett helytállni. De a többiek se különbek. Húga, a kleptomániás Emma (Marisa Tomei) a börtönbe tart, apja, Bucky (Alan Arkin) pedig karácsonyi ajándékként egy pincérnőt, Rubyt (Amanda Seyfried) viszi haza. Lehet tökéletes az ünnep ennyi tökéletlen emberrel az asztalnál?

A műsor egésze vagy a külön jelölés szerinti része feliratozva is látható az RTL Klub TXT 888. oldalán!

Eredeti nyelven, magyar felirattal is látható!

Reszkessetek, betörők! 3. (Home Alone 3)

Amerikai vígjáték (1997 – 93′)
Korhatár: (12)

Rendező: Raja Gosnell
Főszereplő: Scarlett Johansson (Molly Pruitt), Alex D. Linz (Alex Pruitt), Olek Krupa (Petr Beaupre), Rya Kihlstedt (Alice)

Reszkessetek, betörők! 3. (Home Alone 3)A film rövid tartalma: Négy dörzsölt tolvaj próbál megkaparintani egy szupertitkos katonai adatokat tároló mikrochipet, melyért a feketepiacon dollármilliókat adnának felforgató hatalmak. Az értékes zsákmánynak azonban lába kél, és kalandos utat jár be egy játékautó alkatrészei között. A nyomok Hongkongból egy csendes chicagói kertvárosba, a Pruitt család otthonába vezetnek. Csak egyvalaki tartózkodik a házban, csak ő tudja, hol rejtőzik az áhított kisautó. De a négy bajkeverő hamarosan saját bőrén tapasztalja, hogy ez az egy is bőven elég gondot okoz, mert nem létezik nála agyafúrtabb és kiborítóbb ellenfél. Ravasz, bátor, talpraesett – és csak 8 éves! Kedvenc játékáért pedig mindenre képes.

A műsor egésze vagy a külön jelölés szerinti része feliratozva is látható az RTL Klub TXT 888. oldalán!

Eredeti nyelven, magyar felirattal is látható!

22.40 A szerelem hálójában (You’ve Got Mail)

Amerikai romantikus vígjáték (1998 – 110′)
Korhatár: (12)

Rendező: Nora Ephron
Főszereplő: Tom Hanks (Joe Fox), Meg Ryan (Kathleen Kelly), Steve Zahn (George), Parker Posey (Patricia), Greg Kinnear (Frank)
A szerelem hálójában romantikus film

A film rövid tartalma: Kathleen Kelly (Meg Ryan) a világ talán legszebb gyermekkönyvboltjának a tulajdonosa. Egy nap azonban az utca túloldalán Joe Fox (Tom Hanks) megnyitja könyváruházát, ami korántsem olyan meghitt, viszont sokkal nagyobb, mint Kathleené. A két magányos üzletvezető és harcias ellenfél éjszakánként NY152 és Shopgirl álnév alatt ismerkedik, és hamarosan egymásra is találnak a hálón. Álnéven egymásnak tanácsokat adnak, és még egymásba is szeretnek. De eljön a nap, amikor fény derül kilétükre…

A műsor egésze vagy a külön jelölés szerinti része feliratozva is látható az RTL Klub TXT 888. oldalán!

Eredeti nyelven, magyar felirattal is látható!

A csatorna a műsor változtatás jogát fenntartja!

Forrás, fotók: rtlklub.sajtoklub.tv

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top