Acro Maniacs a Hungary’s Got Talent döntőjében

Acro Maniacs a Hungary’s Got Talent döntőben egy őserdei koreográfiájú, akrobatikus, táncos produkciót adott elő. A végig kiegyensúlyozott tehetséges együttes ismét meggyőzte a Got Talent nézőit és a zsűrit, hogy helye van a legjobb versenyzők között. Nézzük újra Acro Maniacs produkcióját!

Bemutatjuk a világszerte sikeres tehetségkutató műsor döntőjében színpadra vitt, hatalmas sikert arató produkció videóját.

A Hungary’s Got Talent elődöntőit és a fináléját élőben közvetítette az RTL Klub, a nézők telefonnal és sms-ben szavazhattak kedvenceikre. A döntőben már csak a nézők szavazatai számítottak a végső sorrend kialakításában. A műsorban egy különdíjat adtak át, melyet a Horgas Eszter, Kovács Patrícia, Csuja Imre és Linczényi Márkó összetételű zsűri által legtehetségesebbnek tartott produkció kapta.

Acro Maniacs ezt a produkciót mutatta be a döntőben:

Acro Maniacs Hungary’s Got Talent finálé

Az RTL Klub Hungary’s Got Talent tehetségkutató műsora a döntővel december 19-én befejeződött. A győztes a soproni Dirty Led Light Crew táncos csapat lett, akik különleges, látványos, XXI. századi produkciót adtak elő, de a Acro Maniacs sem okozott csalódást.

A zsűri különdíját a bűvész Badár Tamás kapta.

RTL Klub
fotókredit: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top