Agyő Mici, vagy viszlát Zseri?

Közeleg az újabb párbaj a ValóVilág8 valóságshowban, Zseraldin Micit választotta ellenfélnek, vele méri össze az erejét a stúdióban. Jól választott, vagy mehet haza? Nekünk van egy tippünk!

Az első ValóVilág powered by Big Brother néven futó valóságshowban eddig négy játékostól kellett elbúcsúznunk. Zsófit a játék legelején a nézők szavazták ki, Lóri esetében pedig elmaradt a párbaj, hisz a villalakó még a megmérettetés előtt feladta a játékot. Dina Dáviddal szemben, Viki Lórival szemben maradt alul, azaz két párbaj tartottak eddig a VV8-ban és eddig mindig lány esett ki. Nem lesz ez másképp most sem.

Miért Mici és miért nem

Mici megosztó személyiség, talán jól tette Zseraldin, hogy őt választotta. A duci villalakó egy-egy buli alkalmával az alkoholfogyasztás kapcsán elvéti a mértéket és úgy viselkedik, ahogy egyébként úri társaságban nem szokás. 🙂

Mellette szól viszont, hogy körülötte mindig történik valami és a nézők kíváncsiak lehetnek arra is, hogy alakul a továbbiakban Krisztiánnal a kapcsolata.

Miért Zseraldin és miért nem

Zseraldin Tivyvel teszi a legtöbbet azért, hogy a nézők odakapcsoljanak az RTLII műsorára. A se veled, se nélküled viszonyuk van akit érdekel és van akinek nem szimpatikus. Annak ellenére, hogy sokat veszekednek, a párbaj előtt nemrég ismét egymásra találtak a paplan alatt…

Zseri mellett szól az is, hogy olyan ellenfelet választott, aki ellen van esélye.

Mici eljátszotta a bizalmamat, a tiszteletet, és hátba is szúrt. Megbíztam benne, elmondtam neki valamit, de utána a bizalmam elszállt. Ő engem akart kivinni… ha ő lenne a helyemben, ezt tenné” – mondta Zseri a kiválasztáson.

Te mit szeretnél, VV Zseraldin, vagy VV Mici nyerje a párbajt?
Szerintünk a kihívó fog nyerni, kb: 60 – 40 arányban.

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top