ValóVilág

ValóVilág powered by Big Brother 2016 (VV8)Itt vannak a ValóVilág legfrissebb hírei! A ValóVilág az a valóságshow, melyben szerelemek és barátságok szövődnek, konfliktusok keletkeznek a luxusvillában összezárt játékosok között.

Az előzmények: Az első adás 2002-ben került képernyőre, 2003 elején és végén is indult egy-egy játék (VV2 és VV3), majd a 2010 és 2011. évad után elköszönt az RTL Klubtól a műsor és átkerült az RTLII-re.

A VV6 és a VV7 2014-ben indult, a ValóVilág 8-ra 2016-ig kellett várni. A VV8 a nevében is megújult műsor, melyről ebben a rovatban számolunk be: ValóVilág powered by Big Brother információk, cikkek, videók.

Nem találnád ki, miért Dávidot viszi párbajozni VV Dina!

Erős ellenfelet választott magának Dina, mert az eszére hallgatott! Azok közül jelölte meg a párbajellenfelét, akik rá tették a jelet kiválasztáskor. A kihívás során a felvidéki lány elmondta, miért nem a szívére hallgatott. Lássuk, miért döntött Dávid mellett Dina a VV8 második kihívásán! A játék kezdetén úgy tűnt, hogy erős szövetség alakult Dávid és a… Read More »

VV Aurélio a Farmon

Mostanában egymás után költöztek ki a Farm párbajokon vesztes játékosai, így eléggé megfogyatkoztak a játékosok, már csak négyen vannak. Most azonban gyarapszik a létszám: VV Aurélio beköltözésével egy korább valóságshow győztes érkezik a tanyára. A Való Világ nyertes érkezése vajon felbolydítja a Farmlakók életét?