Itt vannak a VV8 műsorvezetői!

Hamarosan új műsorvezetőpárossal indul útjára a valóságshow az RTLII-n: Nádai Anikó lesz a ValóVilág powered by Big Brother műsorvezetője Istenes Bence mellett. Lássuk, mit szólnak az érintettek a lehetőséghez!

Ahogy korábban írtuk, idén új fejezet nyílik a valóságshow-k történetében a ValóVilág powered by Big Brother formátumnak köszönhetően. Az RTLII-n láthatják majd a nézők minden idők legsikeresebb hazai valóságshowját, a ValóVilágot, mely a fogalomnak számító Big Brother alapján indul újra. A reality házigazdái pedig nem mások lesznek, mint Nádai Anikó és Istenes Bence.

Nagyon örülök, hogy a Farmnak köszönhetően már műsorvezetőként is tapasztalatot szerezhettem. Alig várom, hogy belevethessem magam a ValóVilág powered by Big Brotherbe, hiszen ez az a műfaj, amely igazán közel áll a szívemhez – árulta el Anikó, akihez hasonlóan Bence is örömmel vág neki a közös munkának.

Bence hozzátette:

Mindig izgalmas folyamat nyomon követni azt, hogy ki lesz az az egy, aki mindent visz. Biztos vagyok benne, hogy ezúttal is szórakoztató, fordulatokkal teli valóságshow vár a nézőkre, akiket hamarosan Anikóval együtt köszöntünk majd minden este az RTLII-n.

Nádai Anikó és Istenes Bence

Forrás, fotók: rtl2.sajtoklub.tv

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top