Isten áldjon, Esperanza! Argentin sorozat 129. rész tartalma

Eva mesterkedései ellenére, egy véletlennek köszönhetően Esperanza megnyer egy fordulót a tehetségkutatóban. Isten áldjon, Esperanza! című tv-sorozat 129. részét 2016.08.03-án 16:20-kor vetíti az RTL Klub. Országos tévépremier! Tomás a fiatal pap és a csengő hangú, gyönyörű lány, Julia története, előzmények, az epizód tartalmának összefoglalója. A sorozat megtekintése 12 éven aluliaknak nem ajánlott!

A romantikus argentin szappanoperát Sebastián Pivotto és Lucas Gil rendezte.
Az előzmények összefoglalója alatt találja az aktuális epizód tartalmát!

Előzmények: Julia, a fiatal lány Buenos Airesbe megy, ahol egy zárda főnökasszonya befogadja, miután megtudja, hogy veszélyes emberek üldözik. Julia nevelőanyja ugyanis meghalt, ám a lányának átadott egy felvételt bizonyítékként arra, hogy kik a felelősek a haláláért. Hogy senki se gyanakodjon rá, a főnökasszony Esperanza néven mutatja be a nővéreknek. Esperanza a Buenos Aires felé tartó buszon megismerkedik Tomasszal, a pappal, akivel kölcsönösen egymásba szeretnek, ám ezt nem mutathatják ki egymásnak. A romantikus történet egyre csak bonyolódik, ám a fiatalok nem kerülnek közelebb egymáshoz. Vagy mégis?

Az előző rész tartalmából: Fede beszervezi Valentinát is az együttesbe, amitől Lola kiakad.

Isten áldjon, Esperanza! Az 129. rész tartalmából

Alicia Clara szemére veti, hogy el akarja venni tőle Jorgét, noha már rég elváltak. Lola nagy sikert arat a tehetségkutatón, de pánikrohamot kap, és másodszor nem tud fellépni Esperanza vállalja, hogy majd ő énekel helyette. Eva dühöng, mert Esperanza nyeri az aznapi fordulót. A püspök közli Tomásszal, hogy Livorno bíboros érkezik a Vatikánból, és találkozni kíván vele.

Tomás atya és Esperanza az argentin sorozatból
Isten áldjon, Esperanza!

Főszereplők:
Lali Espósito (Julia Albarracín; Esperanza), Mariano Martínez (Tomás Ortiz), Gabriela Toscano (Clara Anselmo), Federico D’Elía (Jorge Correa), Tomás Fonzi (Máximo Ortiz)

RTL Klub
fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top