Robin a ValóVilág 7 győztese, Robin mindent vitt!

VV Robin nyerte a ValóVilág 7 valóságshowt az RTLII-nRobin a valóságshow fináléjában Dórival és Dennisszel mérkőzött meg a ValóVilág7 fődíjáért. Az viszonylag korán eldőlt, hogy a két fiú csatájává alakul a hármas verseny, végül Robiné lett az autó, a lakás, a havi egymillió forint és a dicsőség! Dennis állhatott fel a képzeletbeli dobogó második fokára.

Az RTLII-n futó VV7 vasárnapi Fináléja rekordmennyiségű szavazatot hozott, jóval többen használták a ValóVilág Applikációt, mint a VV6 döntője során. A cserejátékos Robin 106 nap játék után mindent vitt. Gazdagabb lett egy lakással, egy autóval és havi 1 millió forinttal egy éven át.

Dóri esett ki először

Érdekesség, hogy az adás második felében többen szavaztak Robinra és Dennisre, mint a műsor első részében a három finalistára. Robin utolsóként, a CsereShow alkalmával került játékba és 1 győztes Párbaj után jutott a Fináléba. Mellette láthattuk Dórit, aki a ValóVilágok történetében először, Párbaj nélkül került a döntőbe. Harmadikként csatlakozott hozzájuk Dennis, aki 2 győzelem után jutott el az utolsó megmérettetésig. Az este során először Dóri esett ki, aki a szavazatok mindössze 13,92%-át szerezte meg, aztán Robin és Dennis nagy izgalommal várta a nézők végső döntését a Villában. A műsor folyamán Robinnak sikerült fordítani az álláson, így az ő nevét mondták ki végül a műsorvezetők.

VV Dóri - ValóVilág 7

Az eddigi ValóVilágok közül a hetedik szériára volt leginkább jellemző, hogy a hangsúlyos női karakterek (Zsuzsa, Edina, Fanni) irányították a játék alakulását, de egyikük sem volt képes eljutni a végső összecsapásig. A szövetségek felbomlásához pedig az alakuló szerelmi szálak vezettek, amiben nem volt hiány a VV7-ben. A Laci-Edina-Zsuzsa „szerelmi háromszög” alakulása hatott a legerőteljesebben a Villa kapcsolatok alakulásra, de Fanni és Dennis kettőse is sok emlékezetes pillanattal ajándékozta meg a nézőket. Az utolsó napokban pedig Robin és a VV3-ban megismert Anett találtak egymásra. Vajon kitart a Valő életben is a ValóVilág szerelem?

Szuperképességek a ValóVilág 7-ben

A hetedik szériában kaptak először a Villalakók úgynevezett Szuperképességeket. Minden lakónak egy Szuperképesség járt, amelyet sorsolás útján nyertek el. Fanni szuperképessége volt talán a legtesthezállóbb. Szépségnap keretén belül faragtak belőle szupernőt. A játékosok viszonylag gyorsan felhasználták Szuperképességeiket, kettőt kivéve, amelyet az utolsó Kiválasztásra halasztottak. Robin duplajelét Dórinak ajándékozta, aki Dennisre tette a Kiválasztás során. Dennis a ráhagyományozott döntési jogával élt és magára kötötte a zöld kendőt, így szombaton az utolsó Párbajt ő vívta, ahol sikerült egy férfias küzdelemben Lacit hazaküldenie.

VV Laci itt még nem sejtette a párbaj végeredményét

A VV7 bővelkedett váratlan fordulatokban

Váratlan eseményekben a VV7-ben sem volt hiány. Maci annyira rosszul lett, hogy kórházba szállították és egészségügyi problémái miatt nem folytathatta tovább a játékot. Dóri és Edina elvesztette egy-egy hozzátartozóját, de mindketten a játék folytatása mellett döntöttek. A valóságshow történetében először fordult elő, hogy egy Párbaj során szerelmesek csaptak össze. Laci és Edina súlyos szabályt szegtek, amikor elbújtak a szaunába, azért, hogy pár kameramentes percet nyerjenek. Ezért büntetésképp dönteniük kellett, hogy kettejük közül ki Párbajozzon, majd a Villalakók úgy döntöttek, hogy Edinával szemben párját küldik Párbajozni. Végül a szerelmesek Párbaján Laci legyőzte szerelmét.

VV7 Leltár:

  • a ValóVilág7 106 napig tartott,
  • legtöbbször Laci párbajozott: négyszer
  • a legtöbb szavazatot Laci kapta a Fanni elleni Párbajon
  • a legkevesebb szavazatot Vikcsu kapta
  • a legkisebb szavazatkülönbség a Laci-Zsuzsa Párbajon volt
  • a legnagyobb szavazatkülönbség a Reni-Dani Párbajon volt
  • a legtöbb szépségápolási cikk a VV7-ben fogyott, hozzávetőlegesen parfümből 20 üveg, arcápolóból 12 db, műszempillából 18 doboz fogyott
  • két dal is született a Villában, Young G és Gáspár Laci közreműködésével
  • a játékosok kedvenc étele a tonhal volt
  • legnagyobb súlygyarapodást Dóri érte el (+10kg)

Robin – Dennis: 51,10% – 48,90% (videó)


{adinserter 4}
Forrás: RTLII Sajtóklub

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top