VV Maci párbaj nélkül esett ki

Maci szörnyű fájdalmakat érzett!A ValóVilág 7 legsúlyosabb egyénisége VV Maci egészségügyi okok miatt nem folytathatta a versenyt, számára a VV7 a tegnapi nappal véget ért! A betegség ezúttal győzedelmeskedett.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a negyedik kiválasztás előtt Macit mentő vitte el gyomor fájdalmai és rosszulléte miatt, de előtte még ő is megnevezte azt a személyt, akit a Villán kívül szeretne látni. Akkor még nem sejtette, hogy számára a ValóVilág 7 párbaj nélkül véget ér.

VV Maci - összetört egy álom

Maci állapota egyre rosszabbra fordult, a villalakók próbáltak ugyan segíteni neki, amikor azonban hányni kezdett és az orra vére is eleredt, akkor már komolyabb segítségre volt szükség. Macihoz mentőt kellet hívni!

Ahogy múlt az idő, Maci állapota úgy stabilizálódott, de a kórházban sem javult látványosan. A műsor készítői folyamatosan konzultáltak Maci orvosaival, majd meghoztak egy olyan döntést, ami VV Maci játékának végét jelentette.

Bence közli a hírt: Maci számodra a játék véget ért! (videó)

{adinserter 11}

Maci távozása feltehetőleg Dennist érinti majd a legérzékenyebben, hisz ő volt az, akivel a legjobb kapcsolatot ápolta a Villán belül. Olyan játékost vesztett a VV7, aki szinte mindent tudott erről a játékról és évek óta arra készült, hogy ő is részt vehessen a ValóVilágban.

A betegség több hétig a kórházhoz kötheti Macit, így a ValóVilág készítőinek meg kellett hoznia a kellemetlen döntést, mely szerint Macinak a játék véget ért.

Vajon a VV8-ban számíthat egy újabb esélyre?

Fotók :Sajtóklub/RTLII/Bársony Bence
RTLII

{adinserter 4}

 

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top