Tag Archives: betegség

Michael J. Fox filmek születésnapra

A színész ikonikus filmjeivel ünnepel a Paramount Channel! Június 9-én ünnepli 56. születésnapját a Vissza a jövőből című film népszerű sztárja, a tehetségéről és rendkívüli kitartásáról híres Michael J. Fox. Az évforduló alkalmából a tévécsatorna a színész néhány emlékezetes filmjével tiszteleg. Ráhangolódásként nézzük, milyen különleges karrier-és életutat járt be a többszörösen díjazott művész! Népszerű Michael… Read More »

Ősszel jobban hullik a haja? Tegyen ellene!

Van akinél a hajhullás folyamata ősszel felerősödik, több hajszál marad a hajkefében, több tapad a ruházatra, mint máskor. Ha nem betegség okozza az intenzívebb hajhullást, akkor természetes növények segítségével csökkenthető a hajvesztés. Csókáné Török Orsolya, a Budai Endokrinközpont fitoterapeutájának tanácsai.

Megbetegedhet a kutya a szúnyogcsípéstől

A kutya is veszélyben van a vérszívóktól? Igen, a májusban menetrendszerűen megjelenő a szúnyogok sok kellemetlenséget okoznak nem csak az emberek, de a házi kedvenceknek is. Meddig tart a szezon, mikor csíp a szúnyog, és mely betegségek írhatók a vérszívó számlájára? Az összeállításból kiderül.

Dr. Tóth rendel: Gyógyszerek, melyek hatással vannak a vezetésre

Dr. Tóth Tamás délutánonként az RTL Klub műsorán vezet orvosi talkshow-t. Hétköznaponként mindennapi betegségeinkkel, problémáinkkal fordulhatunk hozzá. Az aktuális – hétfő délutáni – témák: gyógyszerek hatása a vezetésre, nők daganatos betegsége, a köröm elváltozása, ártalmas takarítószerek.