Dr. Tóth rendel: Gyógyszerek, melyek hatással vannak a vezetésre

Dr. Tóth Tamás délutánonként az RTL Klub műsorán vezet orvosi talkshow-t. Hétköznaponként mindennapi betegségeinkkel, problémáinkkal fordulhatunk hozzá. Az aktuális – hétfő délutáni – témák: gyógyszerek hatása a vezetésre, nők daganatos betegsége, a köröm elváltozása, ártalmas takarítószerek. Az orvosi talkshow 2014. 12. 15-én, hétfőn 16:50-től lesz látható az RTL Klub műsorán.

Vezetés közben

Ön is érzett már szédülést, hányingert, esetleg látászavart? Ha ezek vezetés közben történnek velünk, akár komoly veszélyben is lehetünk, mindenképpen gondolnunk kell a gyógyszerek mellékhatásaira is. Dr. Tóth utánajár, hogy a tabletták mely csoportja okoz tompulást, fáradékonyságot, vagy akár reakcióidő csökkenést, melyek igen kockázatosak lehetnek – különösen a volánnál ülve.

Dr. Tóth rendel: Gyógyszerek, melyek hatással vannak a vezetésre

Időben észlelve a rák több fajtája is megelőzhető, ennek azonban csak egy módja van, a rendszeres szűrővizsgálat. Dr. Tóth a nőket érintő betegséggel, a petefészekrákkal foglalkozik. Bemutatja, mi történik egy ultrahang vizsgálat során és felhívja a figyelmet a fájdalommentes vizsgálat fontosságára, mely akár életmentő is lehet.

Tudták, hogy körmünk elváltozásai szoros összefüggésben állhatnak egészségügyi állapotunkkal?

Dr. Tóth három gyakori és különös jelet mutat meg, amelyek észrevételénél mindenképp orvoshoz kell fordulnunk.

Nem is sejtjük, pedig sok ártalmatlannak tűnő takarítószer káros hatással lehet egészségünkre. Dr. Tóth bemutatja azokat az alapvető takarítási hibákat, amiket rendszeresen elkövetünk.

Dr. Tóth Tamás – és a műsor – célja, hogy minél több ember figyelmét felhívja arra, mekkora kincs az egészség.
RTL Klub
Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv

{adinserter 4}

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top