Dr Tóth rendel: gyógyszerfüggőség

Dr. Tóth Tamás délutánonként az RTL Klub műsorán vezet orvosi talkshow-t. Hétköznaponként mindennapi betegségeinkkel, problémáinkkal fordulhatunk hozzá. Az aktuális témák: miért okoznak függőséget bizonyos gyógyszerek, fájdalmas intim együttlét, szervezetünk vitamin szükséglete.

Az adás 2014. december 11-én csütörtökön 16:50-től lesz látható az RTL Klub műsorán.

Gyógyszereket általában akkor szedünk, ha valamilyen egészségügyi problémánk van. De mi történik akkor, ha valaki a tabletták rabjává válik? Dr. Tóth kideríti, miért okoznak függőséget bizonyos gyógyszerek, és hogy mit tehet az, aki ilyen helyzetbe kerül.

Kényes téma, Dr. Tóth mégis tabuk nélkül beszél róla és megmutatja, hogy melyek azok a betegségek, amik miatt fájhat az intim együttlét, valamint egy sokak számára ismeretlen betegséggel, a vulvodyniával is megismerkedhetnek a nézők.

Vitaminokat a legtöbben szedünk, de vajon tisztában vagyunk vele, hogy melyik mire jó pontosan? Dr. Tóth elárulja, miért fontos a szervezet számára az A, B, C, D és E vitamin bevitele.

Dr. Tóth egy játékos kvízen keresztül mutatja be, hogy melyik ízt hol érezzük a nyelvünkön, hol izgatja ízlelőbimbóinkat a sós, az édes, a savanyú, a keserű és a csípős íz!

Dr Tóth rendel: gyógyszerfüggőség

Dr. Tóth Tamás – és a műsor – célja, hogy minél több ember figyelmét felhívja arra, mekkora kincs az egészség.

RTL Klub
Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv

{adinserter 4}

 

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top