Dr Tóth rendel: édesítőszer vagy cukor?

Dr. Tóth Tamás az RTL Klub műsorán vezet orvosi talkshow-t. Hétköznap délutánonként mindennapi betegségeinkkel, problémáinkkal fordulhatunk hozzá. Az aktuális témák: édesítőszer vagy cukor, a légzés, a gyógyszerek és ételek kapcsolata, továbbá a tűsarkú cipő viselésének veszélyei.

Az adás 2014. december 10-én, szerdán 16:50-től lesz látható az RTL Klub műsorán.

El tudják képzelni, hogy mekkora mennyiségű cukrot viszünk be szervezetünkbe évente? Dr. Tóth rávilágít erre a döbbenetes adatra, utánajár a cukor szervezetre gyakorolt káros hatásainak, valamint alternatív megoldásokat ajánl édesszájúaknak. Az adásból egyértelmű válaszokat kaphatunk cukor kontra édesítőszerek témában.

Levegő nélkül nincs élet – halljuk számtalanszor, de vajon belegondolunk, hogy mi is zajlik szervezetünkben levegővételkor? Dr. Tóth betekintést nyújt a tüdő rejtelmeibe, és elmondja, mivel árthatunk, és mivel támogathatjuk tüdőnk megfelelő működését!

Gondolták volna, hogy léteznek olyan étel-gyógyszer kombinációk, melyek akár végzetesek is lehetnek? Dr. Tóth elmondja, mely gyógyszerek szedése mellett milyen élelmiszerek fogyasztása tilos.

Sok nőre igaz, hogy a magassarkúk szerelmese. De vajon tudnak arról, hogy ezek akár az egész testre káros hatással lehetnek? Dr. Tóth bemutatja a tűsarkú káros hatásait.

Dr Tóth rendel: édesítőszerek vagy cukor

Dr. Tóth Tamás – és a műsor – célja, hogy minél több ember figyelmét felhívja arra, mekkora kincs az egészség.

RTL Klub
Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv

{adinserter 4}

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top