Dr. Tóth rendel: tanácsok a bevásárláshoz

Dr. Tóth Tamás délutánonként az RTL Klub műsorán vezet orvosi talkshow-t. Hétköznaponként mindennapi betegségeinkkel, problémáinkkal fordulhatunk hozzá. Az aktuális témák: egészséges bevásárlás, a nyirokcsomók, édesítés cukor nélkül, alvás előtti teendők.

Az adás 2014. december 12-én pénteken 16:50-től lesz látható az RTL Klub műsorán.

Dr. Tóth az aktuális témák: egészséges bevásárlás, a nyirokcsomók, édesítés cukor nélkül, alvás előtti teendők.

Gondolták volna, hogy a napi bevásárlásnak lehet akár egészségkárosító hatása is? Nem biztos, hogy mindent tudunk azokról az élelmiszerekről, amelyeket nap, mint nap vásárláskor a kosarunkba pakolunk. Számos terméket egészségesnek hiszünk, ám sok esetben tévedhetünk. Dr. Tóth elmondja, melyek azok, amiket érdemes kihagyni a bevásárlásnál, vagy figyelni kell milyen mennyiségben fogyasztjuk.

A nyirokcsomókról már mindenki hallott, de vajon tudjuk, hogy milyen szerepet töltenek be szervezetünkben? Dr. Tóth betekintést nyújt, hogy mire kell figyelnünk velük kapcsolatban.

Ma már köztudott, hogy a túlzott cukorfogyasztás káros. Azonban nem feltétlenül kell lemondanunk az édes ízekről, ha egészségesek akarunk maradni. Dr. Tóth megmutatja, hogy cukor helyett milyen lehetőségek állnak rendelkezésünkre, melyekkel édesebbé tehetjük életünket!

Gondoltak már arra, hogy a lefekvés előtti utolsó lépések befolyásolhatják egészségünket? Dr. Tóth bemutatja, hogy mi az a 4 lépés, amelyet mindenképpen ajánlatos beiktatni az alvás előtti teendők közé.

RTL Klub
Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top