Életmód

Életmód rovatunkban az egészség, betegség kérdéseivel, fogyókúra hatékony módszereivel foglalkozunk. Az ésszerű táplálkozás és az alternatív gyógykezelés hírei.

Fitt Mánia életmód magazin az RTL Klub műsorán

A fogyókúrázóknak, életmódot váltóknak minden segítség jól jöhet. A Fitt Mánia szombat délutánonként jelentkező magazin műsor nekik biztosan kínál olyan ötleteket, melyeket tudnak hasznosítani testük átalakítása során. Április 30-án debütál a Fitt Mánia című műsor, mely egész évben látható lesz szombat kora délutánonként. Csipak Emese és Faragó Melinda segít majd a fogyókúrázóknak, átalakulni vágyóknak épp… Read More »

A segítség házhoz jön

Április 24-től kezdődően, vasárnap délelőttönként láthatják a nézők A segítség házhoz jön című életmódváltó műsort, melynek háziasszonya Tomán Szabina lesz.

Karácsony jellegzetes illata

Karácsony semmivel sem összetéveszthető hangulatához a jellegzetes ünnepi illatok is hozzátartoznak. Sokan gondolják úgy, hogy illatgyertyákkal, füstölőkkel, vagy illó olajokkal oldják meg a lakás illatosítását, ám ezekben ott a veszély, hogy túl intenzív lesz az illat, vagy esetleg olyan, amit nem szeret mindenki. A karácsony illata akkor a legkellemesebb, ha természetesen, magától áll össze. És ebben az a legjobb, hogy szinte semmit sem tenni hozzá!

Nászajándék ötlet az ifjú párnak

Első olvasásra azt gondolhatnánk, hogy elírás a cím, hisz nem az ifjú párnak kell egy tipp ahhoz, hogy milyen nászajándékot kapjon, hanem a násznépnek! Természetesen nem elírásról van szó, a házasulandóknak szeretnénk egy másoknak már bevált tippet adni arra, hogyan kerülhetik el azt, hogy tíz tányérkészletet, négy lábast és hat függönyt kapjanak nászajándékba.

A nassolás marketingje

A nassolásnak legtöbbször semmi köze az éhségérzethez, csak azért eszünk, mert így szoktuk meg, vagy mert ezt láttuk a szüleinktől. De miért alakult ki ez a szokásunk? Miért eszünk akkor is, ha nem vagyunk éhesek?

Takarékossági tippek télire

Mondunk pár olyan spórolási tippet télire, amitől a komfort érzetünk nem csökken, azaz nem kell lemondani megszokott dolgainkról, csak egy kicsit jobban oda kell figyelni ezekre a dolgokra. Takarékoskodjunk az árammal, a fűtéssel és a vízzel!