Fitt Mánia életmód magazin az RTL Klub műsorán

A fogyókúrázóknak, életmódot váltóknak minden segítség jól jöhet. A Fitt Mánia szombat délutánonként jelentkező magazin műsor nekik biztosan kínál olyan ötleteket, melyeket tudnak hasznosítani testük átalakítása során.

Április 30-án debütál a Fitt Mánia című műsor, mely egész évben látható lesz szombat kora délutánonként. Csipak Emese és Faragó Melinda segít majd a fogyókúrázóknak, átalakulni vágyóknak épp úgy, mint azoknak, akik már régóta szeretnek sportolni. A két műsorvezető kipróbálják és tesztelik a legkeményebb csoportos órákat. A műsorban szakemberek segítenek a konditermi edzésben gyakorlatokkal, izomcsoportonkénti edzéstervvel, recepteket adnak az egészséges diétákhoz és kibogozzák a táplálékkiegészítők kusza világát.

Fitt Mánia az RTL Klubon

Az RTL Magyarország 2015 év végén nyílt pályázatot írt ki új hétvégi magazinműsorok gyártására. Ezek közül először A segítség házhoz jön című műsor indult el, ezt követi a Fitt Mánia április végén.

Az RTL Magyarország célja az volt a pályázattal, hogy magas színvonalú, korszerű és érdekes tartalmakat sugározhasson a főműsoridőn kívül is, akár formabontó ötletek révén. Így kerülhet az új magazin a legnézettebb kereskedelmi csatorna műsorára április végétől.

Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top