ValóVilág 7 – VV Robin beköltözött

Lezajlott a ValóVilág 7 csere show, melynek során VV Robin váltotta VV Dávidot. Az esti élő adásban mutatkozott be a legújabb Villalakó,aki egy szerelmi csalódás után keresi önmagát a Villában. VV Krónika 8 – Villa buli személyzettel, Laci és Dóri ismét hajba kaptak, Fanni szétkürtölte a pásztorórát.

VV Dávid nem sejtette, hogy a búcsúbuliját tartják…

VV Krónika 8 – Megint buliztak a Villalakók

VV Laci a WC-s néni

Különleges bulit szerveztek a villalakók. Nyolcan bulizhattak közülük, négyen pedig a személyzet feladatait látták el a buli alatt. Mivel Dóri és Dani szervezte az estét, ezért várhatóvolt, hogy Lacinak olyan szerep jut, ami nem fog tetszeni a macsónak. Így is lett, megkapta a WC-s néni szerepét! A másik elégedetlenkedő VV Edina volt, neki rúdtáncolnia kellett. Előbb cserélni akartak egymással, végül mindketten ellátták a rájuk bízott feladatokat. Laci próbálta pozitívan felfogni az egészet: szerinte ő volt a legjobbképűbb WC-s a környéken!

Locsifecsi VV Fanni

Fanni és Dennis megegyeztek, hogy nem beszélik ki együttlétüket, ám Fanni előbb Dórit, Renit, majd Macit is beavatta a pásztoróra részleteibe…

{adinserter 11}

VV Robin az új lakó

A Villa 12 főre van kialakítva – mondta Lilu. Ha VV Robin beköltözik, akkor valakinek el kell hagynia a Villát!

VV Robin - ValóVilág 7

Robin a törött szívű az új lakó, ő költözött be a Villába. Egy szerelmi csalódás elől menekült a Villába, úgy érzi, szüksége van a környezetváltozásra. Ő lesz a plusz egy ok, hogy még inkább nézzük a VV7-et! A villalakók megdöbbentek, amikor belépett hozzájuk, majd elkezdhettek izgulni amikor kiderült, hogy valakinek azon melegében távoznia kell.

Miután VV Dávid kapta a szimpátiaszavazáson a legkevesebb voksot, így neki kellett elhagynia a Villát!

VV Dávid - VV7

A csereshow véget ért…

{adinserter 4}

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top