ValóVilág 7 – elmélyült Fanni és Dennis kapcsolata

A ValóVilág 7 történetében először mélyült el egy kapcsolat, Fanni és Dennis engedtek a testi vágyak csábításának! A VV7 Krónikából kiderül az is, hogy Edina hozta össze a párokat, Dávid lett a Villa szelleme és levetkőzött pucérra VV Laci.

VV Edina lett az események mozgatórugója!

VV Krónika 7 – intim együttlét a nyugiszobában

Békülés a szimpátia szavazás miatt?

Edina beindult! Megpróbálta összebékíteni Lacit és Dórit, ami Laci esetében még ment is volna talán, ám Dóri határozottan leszögezte, hogy semmiképp nem bocsátja meg Laci viselkedését és legszívesebben a Villán kívül látná a macsót. A címlaplány és Ádám beszélgetéséből az is kiderült, hogy Dóri a fiú békülési törekvéseit annak tudja be, hogy Laci tart a szimpátia szavazástól, azaz attól tart, hogy a nézőkőt tartják a legkevésbé szimpatikusnak.

Edina – Párok 0:1 (De ez a meccs még nincs lejátszva!)

VV Edina beindult - ValóVilág7

Emlékeztetőül: a ValóVilág applikáción az adássorozat kezdete óta zajlik a szimpátia szavazás, melyben a nézők megszavazhatják, hogy ki számukra a legszimpatikusabb villalakó. A legkevesebb szavazatot kapó nyilván a legkevésbé szimpatikus, így neki párbaj nélkül el kell hagynia a Villát – a helyére azonban egy új lakó érkezik! A ValóVilág 7 “csereshow“ma este lesz az RTLII műsorán.

Edina az új villamester

VV Edina nem hagyott fel azzal a tevékenységével, hogy összehozza a Villa párokat. Amikor villamesterként kiosztotta a feladatokat, gondosan ügyelt arra, hogy Dennis és Fanni egymás mellé kerüljenek: közösen kapták a hálószoba takarításának feladatát. Fanni szóvá is tette Edinának, hogy rosszat tett vele, mert nehezen tud csak ellenállni Dennisnek és itt a Villában nem akar tőle semmit. Mi lett a vége? Míg Edina szervezkedése Dóriéknál kudarcot vallott, addig Dennis megnyerte a fogadást! Milyen érdekes, hogy pont Edina beköltözésekor fogadtak a fiúk!

Edina – Párok 1:1.

VV Fanni és VV Dennis megbeszélik a semmit (videó)

{adinserter 11}

VV Dávid a Villa szelleme

A villalakók azt kapták feladatul, hogy megválasszák azt a személyt, aki legkevésbé észrevehető a Villában. A legtöbb szavazatot Dávid kapta, ám Vikcsu akadt ki a legjobban. A szombathelyi lányt az akasztotta ki, hogy Maci őt látta szellemnek. Igaz, az indoklásban az hangzott el, hogy figyelmeztetésként kapja a szavazatot, hogy szedje össze magát. Vikcsunak Macitól nagyon rosszul esett a “jel”, később próbálták megbeszélni, de nem sok sikerrel.

Dennis Fannira feni a fogát - VV7

Laci megszabadult ruháitól, Fanni és Dennis a gátlásaitól

Laci elvesztett egy fogadást, minek következtében teljesen mezítelenre vetkőzött, csak villa levelek takarták el a kényesebb helyeket, melyeket Dennis-szel ragasztgattak fel nagy gondosan. Az est tetőpontján Fanni és Dennis a nyugiszobában – előzetes megbeszélésük ellenére – egymáséi lettek, engedtek a testi vágyak csábításának. Most akkor ők egy pár?…

Edina – Párok 2:1

{adinserter 4}

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top