Hová lett Lóri, ki az a Gina és miért megy párbajozni Zseri?

VV Lóri feladta a további küzdelmeket, így ő a második, aki párbaj nélkül esett ki a ValóVilágból. Hogy a vasárnap mégse teljen VV8 izgalmak nélkül, arról kétféle módon is gondoskodott az RTLII. Lássuk mi történt!

Sokáig töprengett Lóri, míg megérlelődött benne az elhatározás: el kell hagynia a Villát! Elmaradt tehát a férfias küzdelem, Dávid ellenfél nélkül maradt. Lóri már a stúdióban, könnyek között úgy indokolta a döntését, hogy még egy napot nem bírna ki a szerettei nélkül. Nem gondolja hogy ezzel csalódást okozott bárkinek is, sőt, ha megnyerte volna a párbajt, akkor is kijött volna.

A párbaj szavazást egyébként (párbaj nélkül!) VV Dávid nyerte 65 : 35 arányban. Lehet, ha Lóri jobban küzd, megfordíthatta volna az eredményt? Sosem tudjuk meg.

Ezzel felelt a Nagy Testvér az elmaradt párbajra

Miután a fő program elmaradt, gondoskodni kellett annak helyettesítéséről és az eseményekre dupla csavarral válaszolt a csatorna! Lóri távozott, új lakó érkezett! A villalakók szörnyülködve hallgatták Nádai Anikót mikor közölte velük, hogy a szabályok értelmében újabb vetélytársat kapnak Lóri helyébe. Ha valaki feladja a játékot, ahelyett mindig beköltözik valaki.

Lóri kiesése után a helyét Gina foglalta el a VV8-banFotó: RTLII videóból

Az új lakó VV Gina, akinek nem lesz egyszerű dolga, miután ilyen soká került be a játékba. A 22 éves tanuló elmondta, hogy műsorvezető szeretne lenni, lehet majd ő váltja Anikót a VV műsorvezetői posztján…

Mivel dupla csavarról beszéltünk, íme itt van Gina után a másik meglepetés: a Villában azon melegében megtörtént a következő kiválasztás! Az új lány védettséget kapott, ám a többieknek döntenie kellett és ez most duplán nehéz volt nekik. Egyrészt eddig kényelmes volt közösen utálni az épp most kiesett Lórit, ám most mást kellett választani. Másrészt a váratlan kiválasztásra nem készültek fel, nem taktikázhattak előre.

Zseraldin párbajozni megy, ez tuti!

A kiválasztásnál így pakolták a jeleket: Vivien – Somára tette, Soma Micit választotta, aki viszont Zseraldint nevezte meg kiválasztottjának. Zseri Atira tette a jelét, aki ugyancsak jellel viszonozta ezt. (Zseraldin itt már kettőnél járt.) Evelin Atira pakolta a jelet (ő is kettőn állt ekkor), majd következett Tivy, aki Krisztiánt látná a Villán kívül. Itt is az adok kapok ment, tehát Krisztián is visszaadta a jelet Tivynek. Dávid aki párbaj nélkül maradt a játékban a tőle legtávolabbi személyre, Micire rakta a jelet. A végső döntés Zsolti kezében volt (Micivel együtt hárman kaptak két jelet), aki Zserire voksolt, így a következő párbaj biztos résztvevője Zseraldin lesz.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top