Hová lett Lóri, ki az a Gina és miért megy párbajozni Zseri?

VV Lóri feladta a további küzdelmeket, így ő a második, aki párbaj nélkül esett ki a ValóVilágból. Hogy a vasárnap mégse teljen VV8 izgalmak nélkül, arról kétféle módon is gondoskodott az RTLII. Lássuk mi történt!

Sokáig töprengett Lóri, míg megérlelődött benne az elhatározás: el kell hagynia a Villát! Elmaradt tehát a férfias küzdelem, Dávid ellenfél nélkül maradt. Lóri már a stúdióban, könnyek között úgy indokolta a döntését, hogy még egy napot nem bírna ki a szerettei nélkül. Nem gondolja hogy ezzel csalódást okozott bárkinek is, sőt, ha megnyerte volna a párbajt, akkor is kijött volna.

A párbaj szavazást egyébként (párbaj nélkül!) VV Dávid nyerte 65 : 35 arányban. Lehet, ha Lóri jobban küzd, megfordíthatta volna az eredményt? Sosem tudjuk meg.

Ezzel felelt a Nagy Testvér az elmaradt párbajra

Miután a fő program elmaradt, gondoskodni kellett annak helyettesítéséről és az eseményekre dupla csavarral válaszolt a csatorna! Lóri távozott, új lakó érkezett! A villalakók szörnyülködve hallgatták Nádai Anikót mikor közölte velük, hogy a szabályok értelmében újabb vetélytársat kapnak Lóri helyébe. Ha valaki feladja a játékot, ahelyett mindig beköltözik valaki.

Lóri kiesése után a helyét Gina foglalta el a VV8-banFotó: RTLII videóból

Az új lakó VV Gina, akinek nem lesz egyszerű dolga, miután ilyen soká került be a játékba. A 22 éves tanuló elmondta, hogy műsorvezető szeretne lenni, lehet majd ő váltja Anikót a VV műsorvezetői posztján…

Mivel dupla csavarról beszéltünk, íme itt van Gina után a másik meglepetés: a Villában azon melegében megtörtént a következő kiválasztás! Az új lány védettséget kapott, ám a többieknek döntenie kellett és ez most duplán nehéz volt nekik. Egyrészt eddig kényelmes volt közösen utálni az épp most kiesett Lórit, ám most mást kellett választani. Másrészt a váratlan kiválasztásra nem készültek fel, nem taktikázhattak előre.

Zseraldin párbajozni megy, ez tuti!

A kiválasztásnál így pakolták a jeleket: Vivien – Somára tette, Soma Micit választotta, aki viszont Zseraldint nevezte meg kiválasztottjának. Zseri Atira tette a jelét, aki ugyancsak jellel viszonozta ezt. (Zseraldin itt már kettőnél járt.) Evelin Atira pakolta a jelet (ő is kettőn állt ekkor), majd következett Tivy, aki Krisztiánt látná a Villán kívül. Itt is az adok kapok ment, tehát Krisztián is visszaadta a jelet Tivynek. Dávid aki párbaj nélkül maradt a játékban a tőle legtávolabbi személyre, Micire rakta a jelet. A végső döntés Zsolti kezében volt (Micivel együtt hárman kaptak két jelet), aki Zserire voksolt, így a következő párbaj biztos résztvevője Zseraldin lesz.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Címlapról:

A vidéki doktor 21. évad 2. rész tartalma

A vidéki doktor Német tévéfilmsorozat
Osterloh professzor császármetszést végez, ezzel megmenti Maren és kislánya életét. Louisa egészségesen jön a világra. Dr. Jan Bergmann, az újdonsült apa...
Tovább

Jóban Rosszban sorozat 3309. rész tartalma

Jóban Rosszban televíziós sorozat
Konrád alkudozik Rudasékkal, hogy megmentse Alizt és magát. Konrádék megmenekülnek, de az új gengsztereken nem sikerül fogást találni. Kardos és Dóra
Tovább

A betolakodó 1. évad 26. rész tartalma

A betolakodó sorozat
Junior elhatározza, hogy megszökik Tanjával, csakhogy Tanja is megtudja a szörnyű igazságot. Maricruz kolostorba akar vonulni, nehogy Aldon áll...
Tovább

Vélemény, hozzászólás?