Bangó Adrienne kiesett a Hungary’s Got Talent 3. elődöntőjében

Bangó Adrienne a Hungary’s Got Talent elődöntőben egy remek hegedűs, énekes produkciót adott elő. Mégsem sikerült meggyőznie a Got Talent nézőit és a zsűrit sem, hogy helye van a legjobb versenyzők között, így vele sajnos nem találkozhatunk a december 19-i döntőben. Nézzük újra Bangó Adrienne produkcióját!

Bemutatjuk a világszerte sikeres tehetségkutató műsor harmadik elődöntőjében színpadra vitt produkció videóját, ami végül a tehetség kieséséhez vezetett.

A Hungary’s Got Talent elődöntőit élőben közvetítette az RTL Klub, a nézők telefonnal és sms-ben szavazhattak kedvenceikre. Az elődöntők első két helyezettje biztosan továbbjutott, a harmadik és a negyedik helyezett között a zsűri szava döntött a továbbjutásról. Amennyiben nem tudtak dönteni, azaz 2:2-re végződött a zsűri szavazás – mint az utolsó elődöntőben Adrienne és a Fricska esetében – akkor a közönség szavazatai döntöttek a harmadik továbbjutó helyről is.

Bangó Adrienne ezzel a produkcióval esett ki a 3. elődöntőben:

Bangó Adrienne Hungary’s Got Talent harmadik elődöntő

Az RTL Klub Hungary’s Got Talent tehetségkutató műsora a jövő szombaton befejeződik, és az már biztos, hogy a december 19-i döntőben az első elődöntőből bejutott versmondó Czuczor-Gidai Zsófi, a soproni Dirty Led Light Crew táncos csapat és a bűvész Badár Tamás, a második elődöntőtőből bejutott All In táncegyüttes, a Talamba ütős együttes és a Szupergirls táncegyüttes mellett nem lesz ott a harmadik elődöntőből kiesett Bangó Adrienne! Az utolsó elődöntőből az Acro Maniac, Molnár Nikolett és – épp Bangó Adrienne ellenében – a Fricska jutott tovább.

RTL Klub
fotókredit: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top