Buda Julianna kiesett a Hungary’s Got Talent 3. elődöntőjében

Buda Julianna a Hungary’s Got Talent elődöntőben egy akrobatikus bartending produkciót adott elő. Ezzel nem sikerült meggyőznie a Got Talent nézőit és a zsűrit sem, hogy helye van a legjobb versenyzők között, így vele nem találkozhatunk a december 19-i döntőben. Nézzük újra Buda Julianna produkcióját!

Bemutatjuk a világszerte sikeres tehetségkutató műsor harmadik elődöntőjében színpadra vitt produkció videóját, ami végül a tehetség kieséséhez vezetett.

A Hungary’s Got Talent elődöntőit élőben közvetítette az RTL Klub, a nézők telefonnal és sms-ben szavazhattak kedvenceikre. Az elődöntők első két helyezettje biztosan továbbjutott, a harmadik és a negyedik helyezett között a zsűri szava döntött a továbbjutásról. Amennyiben nem tudtak dönteni, azaz 2:2-re végződött a zsűri szavazás – mint az utolsó elődöntőben – akkor a közönség szavazatai döntöttek a harmadik továbbjutó helyről is.

Buda Julianna ezzel a produkcióval esett ki a 3. elődöntőben:

Buda Julianna Hungary’s Got Talent harmadik elődöntő

Az RTL Klub Hungary’s Got Talent tehetségkutató műsora a jövő szombaton a döntővel befejeződik, és az már most biztos, hogy az első elődöntőből bejutott versmondó Czuczor-Gidai Zsófi, a soproni Dirty Led Light Crew táncos csapat és a bűvész Badár Tamás, a második elődöntőtőből bejutott All In táncegyüttes, a Talamba ütős együttes és a Szupergirls táncegyüttes mellett nem lesz ott a harmadik elődöntőből kiesett Buda Julianna! Az utolsó elődöntőből az Acro Maniac, Molnár Nikolett és a Fricska jutott tovább.

RTL Klub
fotókredit: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top