Barátok közt heti tartalma 2016.06.27 – 07.01.

Olvasói értékelés: 1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Még nics szavazat, légy az első!)
Loading...

Natasa pácienst kap, Miklós Nórára sincs tekintettel, Júlia meg akarja találni Leitold Piros lányát. Ez történik az RTL Klub napi sorozatában a héten. Országos tv-premier! A beharangozónkban elolvashatók az előzmények és az epizód tartalmának rövid összefoglalója, mutatunk jelenetfotót. A telenovella megtekintése 12 éven aluliaknak nem ajánlott!

Az előző héten történt: Gizella és László elszántan küzdenek az öregedés ellen, Júlia nehéz feladatot kap, Nóra kitalálja, hogyan segíthetne Rolandnak.

Ez történik a Barátok köztben ezen a héten

László és Gizella módosítja a döntését a gyerekvállalással kapcsolatban. Natasa pácienst kap, akihez használati utasítás is jár, mindenesetre úgy tűnik, hogy nem lesz könnyű dolga. Emília felkérést kap egy rádióstúdiótól. Ágnes összeveszik Zsolttal, és visszamegy a villába, ahol komoly veszélybe kerül. Júlia meg akarja találni Leitold Piros lányát. Ádám mindent bevall Zsófinak, amivel komolyan megnehezíti a nő helyzetét. Tóbiás új szintre szeretné emelni a Kristóffal való kapcsolatát. Bözsi kinézi a saját utódját Vilmos mellé. Miklós Nórára sincs tekintettel, ha Veintraubbal kapcsolatos céljairól van szó.

Ez történik a héten a Barátok közt sorozatban

A hazai gyártású telenovella hétköznaponként 20:50-kor kerül a képernyőre, az Éjjel-Nappal Budapest után.

Forrás: RTL Klub
Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Nagy Botond

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top