Éjjel-Nappal Budapest 2016.06.21, keddi rész tartalmából

Roland és munkafelügyelője között nő a feszültség, kiderül Gréti titka, Paula már biztos benne, hogy beleszeretett Tamásba. Az Éjjel-Nappal Budapest sorozat 798. részét 2016.06.21-én, kedden 19:35-től tűzi műsorára az RTL Klub. Országos tévépremier! Az epizód tartalmának összefoglalója, jelenetfotó. A sorozat megtekintése 12 éven aluliaknak nem ajánlott!

Az előző rész tartalmából: Gréti titkol valamit Marci elől, Paula és Tamás segítenek egymásnak párt találni, felügyelője gondoskodik róla, hogy Roland megemlegesse közmunkával töltött időt.

Az epizód tartalma

Reggel Rolandnak semmi kedve dolgozni menni Róberthez, de Drex próbál a lelkére beszélni: Roland nem adhatja fel! Roland mégiscsak elindul, ám amikor Róbert ismét őt szívatja, lázadást szít büntetésüket töltő társai között. A munka mégis elkészül, hiszen Roland lefizet két srácot. Visszaérve a parkba azonban Roland nem akarja odaadni a fiúknak a beígért pénzt, ezért azok beárulják Róbertnek. Amikor kipattan az ügy, Roland azonnali hatállyal „felmond”. Késő este Róbert bosszút áll, és élvezettel nézi, ahogy Roland újabb büntetését tölti.

Gréti reggel még mindig titkolózik Marci előtt. Mivel a fiú látja, hogy valami nagyon nyomasztja a párját, úgy dönt, követi. Egy kávéházban rá is talál Grétire, aki egy idősebb nővel – mint később kiderül, Edittel, az anyjával – találkozik ott. Amikor Edit este beállít Bondival, fiatal barátjával az albérletbe, robbanásig fokozódik a helyzet. Gréti és anyja egymás fejéhez vágják múltbéli sérelmeiket. Marci rájön, hogy itt mélyebben gyökerezik a probléma, mint gondolta volna.

Tamás és Paula átbulizta egymással az egész éjszakát, és nagyon jól érezték magukat. Alexa már szerelmet érez a levegőben, ezért Paula élénk tiltakozása ellenére megpróbálja őket összeboronálni. Paula ragaszkodik hozzá, hogy Tamás csak a haverja, semmi több, különben sem az esete. Ám amikor Tamás megcsókolja azért, hogy kiakassza Adélt, Paula rájön, ez már tényleg több mint barátság. Tamás később egy kedves és vicces SMS-ben elnézést kér tőle, Paula már biztos benne, hogy beleszeretett Tamásba. Ettől függetlenül igyekszik Tamást kiverni a fejéből.

Éjjel-Nappal Budapest sorozat főszereplői

Hétköznaponként 19:35-től az RTL Klub műsorán, a Barátok közt előtt!

Forrás: RTL Klub
fotókredit: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top