Barátok közt tartalma 2016.07.18 – 07.22.

Olvasói értékelés: 1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Még nics szavazat, légy az első!)
Loading...

Vilmos meglepetés bulit szervez Bözsinek, Tóbiás megdöbbentő döntést hoz, Júlia olyat tesz, amiről még ő maga sem képzelte, hogy képes rá. Ez történik az RTL Klub napi sorozatában a héten. Országos tv-premier! A beharangozónkban elolvashatók az előzmények és az epizód tartalmának rövid összefoglalója, mutatunk jelenetfotót. A telenovella megtekintése 12 éven aluliaknak nem ajánlott!

Az előző héten történt: Attila és Júlia kapcsolata válságban, Gizella bizonytalan az örökefogadás kapcsán, Zsófi elszánt a fia láthatása ügyében.

Ez történik a Barátok köztben ezen a héten

Vilmos meglepetés bulit szervez Bözsinek a tópartra, amin egy régi ismerős is felbukkan. Stella, Leitold Piros kislánya összebarátkozik Gizelláékkal. Rudinak és Zsoltnak gyanús Emília új férfiismerőse. Tóbiás megdöbbentő döntést hoz, ami hatással van Zsófi és Bence életére is. Péter és Natasa is új életcélt talál magának. Ottó különleges matekkorrepetálásban részesül. Attila és Júlia kapcsolata egyre viharosabb, és nem veszik észre, hogy mennyire összezavarják Mátét. Júlia olyat tesz, amiről még ő maga sem képzelte, hogy képes rá.

Ez történik a héten a Barátok közt sorozatban
A hazai gyártású telenovella hétköznaponként 20:50-kor kerül a képernyőre, az Éjjel-Nappal Budapest után.

Forrás: RTL Klub
Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Nagy Botond

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top