Éjjel-Nappal Budapest 2016.07.15, pénteki rész tartalma

Olvasói értékelés: 1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Még nics szavazat, légy az első!)
Loading...

Kiderül mi a baj Alexa és Gábor kapcsolatával, Marci közvetít Karola és Nimród között, Szonja lehet hogy végleg éket ver Karesz és Liza közé. Az Éjjel-Nappal Budapest sorozat 816. részét 2016.07.15-én, pénteken 19:35-től tűzi műsorára az RTL Klub. Országos tévépremier! Az epizód tartalmának összefoglalója, jelenetfotó. A sorozat megtekintése 12 éven aluliaknak nem ajánlott!

Az előző részben történt: Kiderül hogy végződik Alexa és Gábor veszekedős tesztje, Karola Nimród tudta nélkül abortuszra készül, Bence titokban megy Joe műhelyébe dolgozni.

Az epizód tartalma

Gábor elhatározza, hogy harcolni fog a kapcsolatáért Alexával. Amikor Gábor elmegy a fodrászatba és szerelmet vall, a lány kijelenti, hogy nem tudja elképzelni a közös jövőjüket. Gábor ezután összetörten és mérgesen megy vissza az albérletbe. Megint úgy érzi, hogy Alexa szórakozik vele, ám egy mindent tisztázó férfias beszélgetés Joe-val felnyitja Gábor szemét az igazságra: ő és Alexa egyszerűen nem illettek össze.

Reggel az ingerült Karola belemegy egy beszélgetésbe Nimróddal, aki még mindig az ajtó előtt táborozik. Nyilvánvalóvá teszi a fiú számára, hogy egyedül akarja felnevelni a gyereket. Ám amikor Karola a tetováló szalonban beszél Marcival, kibukik belőle, hogy nagyon fél az előtte álló jövőtől. Amikor Nimród is elmondja Marcinak, hogy mennyire szenved ettől a helyzettől, Marci közvetít közöttük, és odarendelni Nimródot egy közös találkozóra Karolával.

Az albérletben megint kitör a veszekedés Szonja és Karesz között, amikor Szonja volt barátja, Zoli odatelefonál. Liza azt javasolja Szonjának, hogy csináljanak egy barátnős napot, így Karesz már megint félre lesz állítva. Amikor Zoli ismét telefonál, Karesz elárulja neki, hogy hol találja Szonját. Nem sokkal később Zoli megjelenik az albérletben, és randalírozni kezd. Karesz rájön, hogy talán mégsem volt jó ötlet idehívni a fiút. Bocsánatot akar kérni Lizától, ám a lány egy kis szünetet akar a kapcsolatukban.

Szereplők az Éjjel-Nappal Budapestből
Éjjel-Nappal Budapest sorozat főszereplői

Hétköznaponként 19:35-től az RTL Klub műsorán, a Barátok közt előtt!

Forrás: RTL Klub
fotókredit: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top