Barátok közt tartalma 2016.08.08 – 08.12.

Olvasói értékelés: 1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Még nics szavazat, légy az első!)
Loading...

Júlia nem tölti otthon az éjszakát, Attila gyanút fog de tévúton jár, Zsófi és Tóbiás kapcsolata hullámvasúthoz hasonlít, előkerül Ottó anyja. Ez történik az RTL Klub napi sorozatában a héten. Országos tv-premier! A beharangozónkban elolvashatók az előzmények és az epizód tartalmának rövid összefoglalója, mutatunk jelenetfotót. A telenovella megtekintése 12 éven aluliaknak nem ajánlott!

Az előző héten történt: Kiderül mi az, aminek Tóbiás egyáltalán nem örül, Júlia és Miklós között felforrósodik a hangulat, Ágnes próbálja a képét visszaszerezni, ketten si komoly veszélybe kerülnek.

Ez történik a Barátok köztben ezen a héten

Vilmosék megtalálják Bözsit, és őszintén megdöbbennek az állapotán. Júlia nem tölti otthon az éjszakát, és Attila gyanút fog, de rossz irányban kezd nyomozni. Zsófi és Tóbiás kapcsolata hullámvasúthoz hasonlít, ha Bencéről van szó. Emília mindent megtesz annak érekében, hogy megoldja a kialakult helyzetet, de ennek a karrierje lehet az ára. Péter és Natasa szándékai a kapcsolatukat illetően nem igazán egyeznek. Előkerül Ottó anyja, aki Nórának is komoly problémát okoz. Krisztián meglepő dologra jön rá Hárs Félixszel kapcsolatban. László megpróbálja rábizonyítani Stella rokonaira a bántalmazást, de végül egészen más információk birtokába jut.

Ez történik a héten a Barátok közt sorozatban

A hazai gyártású telenovella hétköznaponként 20:50-kor kerül a képernyőre, az Éjjel-Nappal Budapest után.

Forrás: RTL Klub
Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Nagy Botond

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top