A bosszú asszonya (2015) kolumbiai sorozat 29. rész tartalmából

Sara folytatja a társaság vallatását. A bosszú asszonya című kolumbiai filmsorozat 2016.03.10. szerdai epizódjának összefoglalója. Sara Fernandez történetének országos tévépremierje az RTLII műsorán! A tv-sorozat megtekintése 12 éven aluliaknak nem ajánlott!

Főszereplők: Itatí Cantoral (Sara Fernández; Isabel), Miguel de Miguel (Sebastián Sinisterra), Géraldine Zivic (Patricia Soler), Juan de Dios Ortíz (Ricardo Sotomayor)

Az előzmények: Sara Fernandez egy neves ékszerkészítő cég résztulajdonosa New York-i ékszerbemutatójuk végén holtan találja barátnőjét a szállodai szobájában. A biztonsági őrök itt találnak rá, pisztollyal a kezében. A bíróság hamis tanúvallomások alapján életfogytig tartó börtönre ítéli Sarát. Mindenki cserbenhagyja, a férje elválik tőle, a gyermekei pedig abban a tudatban nőnek fel, hogy az édesanyjuk meghalt. Sara tizenhét év után szabadul ki a börtönből, miután egy ügyvéd bebizonyítja a fogva tartás jogtalanságát. A rabság alatt megkeményedett asszony azzal az eltökélt szándékkal tér vissza a hazájába, hogy kideríti a valódi gyilkos személyét, és visszaszerez mindent, amit elvettek tőle.

A bosszú asszonya 29. részének tartalmából

Sara folytatja a társaság vallatását. Joaquín elmondja neki, hogy szerinte Daniela ölte meg Patriciát. Daniela próbálja lebeszélni Silviát arról, hogy templomi esküvőt tartson. Socorro megjelenik Carlos munkahelyén, és jelenetet rendez, amiért a fiú nem akar foglalkozni az apjával. Lucia elsírja a bánatát Camilónak, akit felzaklat a hír, miszerint Pablo és Vivian együtt vannak.

A kolumbiai sorozat főszereplői

A bosszú asszonya sorozat
A bosszú asszonya

2016.03.10 13:45 RTLII A bosszú asszonya (2015) kolumbiai filmsorozat 29. rész

Forrás: RTLII
fotocredit: rtl2.sajtoklub.tv

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top