A bosszú asszonya 120., befejező rész tartalma

A befejező rész is tartalmaz izgalmakat: meglövik az egyik főszereplőt! A bosszú asszonya című kolumbiai filmsorozat 120. részét 2016.07.15-én, pénteken 11:55-kor vetíti az RTLII. Az epizód előzménye, összefoglalója. Sara Fernandez történetének országos tévépremierje! A tv-sorozat megtekintése 12 éven aluliaknak nem ajánlott!

Főszereplők a telenovellából: Itatí Cantoral (Sara Fernández; Isabel), Miguel de Miguel (Sebastián Sinisterra), Géraldine Zivic (Patricia Soler), Juan de Dios Ortíz (Ricardo Sotomayor)

Az előzmények ismertetése alatt találja az epizód tartalmának összefoglalóját!

Az előzmények: Sara Fernandez egy neves ékszerkészítő cég résztulajdonosa New York-i ékszerbemutatójuk végén holtan találja barátnőjét a szállodai szobájában. A biztonsági őrök itt találnak rá, pisztollyal a kezében. A bíróság hamis tanúvallomások alapján életfogytig tartó börtönre ítéli Sarát. Mindenki cserbenhagyja, a férje elválik tőle, a gyermekei pedig abban a tudatban nőnek fel, hogy az édesanyjuk meghalt. Sara tizenhét év után szabadul ki a börtönből, miután egy ügyvéd bebizonyítja a fogva tartás jogtalanságát. A rabság alatt megkeményedett asszony azzal az eltökélt szándékkal tér vissza a hazájába, hogy kideríti a valódi gyilkos személyét, és visszaszerez mindent, amit elvettek tőle. A dél-amerikai sorozat egyre csak bonyolódik, de Sara nem jut közelebb a céljához. Vagy talán mégis?

Az előző epizód tartalmából: Úgy tűnik, a családi boldogság beteljesülésének immár nem lehet semmi akadálya.

A bosszú asszonya 120. részének tartalmából

Ricardo foglyul ejti Sarát, és Patricia nyaralójába viszi. Sebastián utánuk megy, és megegyezik Ricardóval, hogy pénz ellenében elengedi a nőt. Közben titokban felhívja Camilót, így a gyerekek is megtudják, hol vannak, és értük mennek. Ricardo nem tartja be az ígéretét, és meglövi Sarát…

A tévésorozat aktuális epizódja a Láncra vert szerelem című szappanopera után, az RTLII-n.

Itatí Cantoral (Sara Fernández)

A bosszú asszonya sorozat
A bosszú asszonya

Forrás: RTLII
fotókredit: rtl2.sajtoklub.tv

Ha tetszik, jelezd nekünk:

2 Comments

  1. Perlmutter Zsuzsanna2016-07-23

    hol nézhetem meg az utolsó részt?

    1. Csibészke Magazin2016-07-23

      Tudomásunk szerint a sorozatot egyelőre nem ismétlik.

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top