Itt a legszebb 16 magyar lány

A legszebb tizenhat versenyző mérkőzhet meg a koronáért a Miss World Hungary élő döntőjében. Sokszínű és mozgalmas talent-show keretében újabb oldalukról mutatkoztak be a Magyarország szépe gyönyörű versenyzői a miskolctapolcai Avalon Parkban megrendezett felkészítő tábor harmadik napján.

A még versenyben levő 17 lány produkciója alapján döntötte el a zsűri, hogy ki vehet részt a július 17-i élő döntőn, amelyet a Duna és a Duna World közszolgálati csatornák élőben közvetítenek.

A legszebb lányok névsora

A versenyzők sokoldalúságát bizonyítja, hogy a produkciók széles palettáját vonultatták fel a különleges technikával történő festéstől kezdve a víváson, az éneklésen és a zongorázáson keresztül a különböző táncstílusokig, mint a hip-hop, hastánc, magyar népi viseletben előadott kangoo, valamint swing és step. A Miss Talent versenyt Gelencsér Tímea nyerte akrobatikus táncprodukciójával. Tímeán kívül a döntőbe jutott Árki Bianka, Dézsányi Bianka, Dukai Babett, Hajszter Jessica, Késmárki Enikő, Mikó Fanni, Nagy Mirtill Kíra, Oczella Eszter, Parragh Blanka, Ricza Nicoletta, Somossy Barbara, Szakács Fatima, Szalai Evelin, Szigligeti Ivett és Vámos Anna Liza.

Miss World Hungary

A Magyarország szépe zsűrije hosszas tanakodás után választotta ki a 16 versenyzőt, aki jövő hét vasárnap megmérettetheti magát a Magyarország szépe élő döntőjében.  A versenyt a Duna és a Duna World közszolgálati csatornákon követhetjük nyomon. A döntő győztese képviselheti Magyarországot a Miss World világversenyen.

Szerdán 18 órakor pedig elindult az online szavazás, amelyen Magyarország legszebb mosolyára voksolhatnak a látogatók a mediaklikk.hu/2016/07/06/keressuk-magyarorszag-szepe-legszebb-mosolyat/ oldalon. A szavazás a július 17-i élő adásban zárul és a győztest is a műsorban hirdetik ki.

Forrás: MTVA

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top