Éjjel-Nappal Budapest 2016.07.11, hétfői rész tartalma

Joe ledolgoztatná a betörővel az okozott kárt, váratlan segítséget kap Sári, Karola teljesen magára marad.
Az Éjjel-Nappal Budapest sorozat 812. részét 2016.07.11-én, hétfőn 19:35-től tűzi műsorára az RTL Klub. Országos tévépremier! Az epizód tartalmának összefoglalója, jelenetfotó. A sorozat megtekintése 12 éven aluliaknak nem ajánlott!

Az előző részben történt: Joe elkapja a betörőt, a nőgyógyász doktornő egyértelműen kijelenti, hogy Karola biztosan terhes, Bécy beteg lesz, amit a villában többen kétkedve fogadnak.

Az epizód tartalma

Joe szilárdan meg van győződve arról, hogy Bence ledolgozza a kárt, amit a betöréssel okozott. Gábor másképp látja a dolgot: Aki egyszer bűnöző lett, az mindig is az marad! Bence eleinte elég pofátlan, de Joe lassacskán rájön, hogy a fiú imádja a kocsikat, és erre alapozva közelebb kerül hozzá. A jó viszony azonban nem tart sokáig. Joe már este csalódik Bencében.

Sári egyre jobban aggódik a jövője miatt. Ha saját erejéből akarja fenntartani magukat, akkor mielőbb munkát kell találnia. Ez azonban egyedülálló anyaként nem is olyan könnyű. Elkésik egy állásinterjúról, és amit csak lehet, elront. Amikor a főnök úgy dönt, nem veszi fel, Sári összeroppan, nem tudja, mihez kezdjen. Meglepő módon Paulától érkezik a segítség: ha próbaidősen is, de alkalmazza a lányt a fodrászüzletben.

Karola cseppet sem örül, amikor Nimród újra felbukkan az életében. A lány még mindig titkolja előtte, hogy terhes tőle. Nimródot egyre inkább zavarja a titkolózás, és próbálja kideríteni, miért viselkedik így vele Karola. Még Marci is arra biztatja a lányt, hogy beszéljen Nimróddal. Karola nagy nehezen rá is szánja magát, de az utolsó pillanatban meghátrál. Sőt odáig fajul a helyzet, hogy Nimród szakít vele. Karola teljesen magára marad.

Éjjel-Nappal Budapest sorozat főszereplői

Hétköznaponként 19:35-től az RTL Klub műsorán, a Barátok közt előtt!

Forrás: RTL Klub
fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top