X-Faktor mentorok sorsa a nézők kezében

Az X-Faktor zenés tehetségkutató műsor hamarosan visszatér az RTL Klub képernyőjére, a válogatások már gőzerővel elindultak és hamarosan az is eldől, hogy Tóth Gabi, ByeAlex, Gáspár Laci és Puskás Peti idén milyen kategóriákban lehet mentor. Szavazás itt!

Az elmúlt öt évadban állandó téma volt, hogy melyik mentor, miért, hogyan, mikor kaphatta meg az egyes kategóriákat. Az X-Faktor történetében most először azonban nemcsak a versenyzők sorsát alakíthatják a nézők, hanem a mentorokét is. Idén teljes egészében a rajongókon múlik, hogy melyik mentor melyik kategóriát kapja a tehetségkutató showműsor 2016-os évadában. Ehhez nem kell mást tenni, mint a hivatalos weboldalon keresztül július 19-ig leadni a voksokat. A regisztráció után a műsor kezdetéig az oldal számos exkluzív háttérinformációt oszt meg a szavazókkal.

Tóth Gabi, ByeAlex, Gáspár Laci és Puskás Peti a versenyzőkre vár, miközben fogalmuk sincs, melyik csapatot vehetik a szárnyaik alá. Milyen kategóriát kapjanak az X-Faktor mentorok? A döntés a nézők kezében van!

Forrás: RTL Klub

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top