A zöld íjász tv-sorozat 4. évad 7. rész tartalma

Diggle döbbenten szembesül azzal, hogy az egyik ellenfele a rég halottnak hitt testvére. A zöld íjász (Arrows 4) amerikai tv-sorozat 4. évad 7. része: Az új ellenség. 2016.07.24-én vasárnap, 23:00-kor vetíti a Cool TV. Országos tv-premier! Az előzmények és az epizód tartamának rövid összefoglalója, jelenetfotó. A sorozat megtekintése 12 éven aluliaknak nem ajánlott!

Az előzmények: A milliárdos playboyt, Oliver Queent (Stephen Amell) mindenki halottnak hitte, miután apjával öt éve hajótörést szenvedett a Csendes-óceánon. Hazatérése egész Amerikát felkavarja, és mindenki arra számít, hogy ezek után még nagyobb hévvel veti magát az élvezetekbe. Oliver azonban fogadalmat tett apjának, hogy rendbe hozza a várost, melyet egy korrupt társaság tart a kezében. Látszólag folytatja korábbi életstílusát, éjszaka azonban a bűnösök nyomába ered.

Az előző epizód tartalmából: Felicity azzal szembesült, hogy a robbanás hatására Palmer összezsugorodott.

A zöld íjász amerikai tv-sorozat 7. rész tartalma

A szellemekkel folytatott összecsapás során Diggle döbbenten szembesül azzal, hogy az egyik ellenfele a rég halottnak hitt testvére. A csapat igyekszik meggyőzni, hogy ne mondjon le Andyről, és hogy szervezzék meg a kimentését, de John képtelen megbocsátani neki. Oliver polgármester-jelöltként is szembekerül Damien Darhkkal, miután nem fogadja el a támogatását.

Az akciófilm sorozatból: Stephen Amell (Oliver Queen)

A zöld íjász. Amerikai akciófilm-sorozat

Szereplők: Stephen Amell (Oliver Queen), Katie Cassidy (Laurel; Dinah Lance), David Ramsey (John Diggle), Emily Bett Rickards (Felicity Smoak), Willa Holland (Thea Queen), Susanna Thompson (Moira Queen), John Barrowman (Malcom Merlyn), Paul Blackthorne (Quentin Lance)

Forrás, fotó: cooltv.sajtoklub.tv

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top