A bosszú asszonya (2015) kolumbiai sorozat 31. rész tartalmából

Az egész család próbálja lebeszélni Sebastiánt arról, hogy feleségül vegye Sarát. A bosszú asszonya című kolumbiai filmsorozat 2016.03.14. hétfői epizódjának összefoglalója. Sara Fernandez történetének országos tévépremierje az RTLII műsorán! A tv-sorozat megtekintése 12 éven aluliaknak nem ajánlott!

Főszereplők: Itatí Cantoral (Sara Fernández; Isabel), Miguel de Miguel (Sebastián Sinisterra), Géraldine Zivic (Patricia Soler), Juan de Dios Ortíz (Ricardo Sotomayor)

Az előzmények: Sara Fernandez egy neves ékszerkészítő cég résztulajdonosa New York-i ékszerbemutatójuk végén holtan találja barátnőjét a szállodai szobájában. A biztonsági őrök itt találnak rá, pisztollyal a kezében. A bíróság hamis tanúvallomások alapján életfogytig tartó börtönre ítéli Sarát. Mindenki cserbenhagyja, a férje elválik tőle, a gyermekei pedig abban a tudatban nőnek fel, hogy az édesanyjuk meghalt. Sara tizenhét év után szabadul ki a börtönből, miután egy ügyvéd bebizonyítja a fogva tartás jogtalanságát. A rabság alatt megkeményedett asszony azzal az eltökélt szándékkal tér vissza a hazájába, hogy kideríti a valódi gyilkos személyét, és visszaszerez mindent, amit elvettek tőle.

A bosszú asszonya 31. részének tartalmából

Az egész család próbálja lebeszélni Sebastiánt arról, hogy feleségül vegye Sarát. Silvia elvetél, de a kórházban elárulja Danielának, hogy Carlos és nem Sebastián gyermekét várta. Carlos kifigyeli a piacon, hogy Lucía és Pablo kibékül. Ezután meg akarja tiltani Pablónak a további randevúzást Lucíával. A vita verekedéssé fajul. Sebastián közli Silviával, hogy nem veheti feleségül Sara miatt. A nő dührohamot kap, és Sara megöléséről beszél Danielának. Samuel felkeresi Belisario atyát, hogy elárulja, ki Patricia Soler gyilkosa.

Az egész család próbálja lebeszélni Sebastiánt róla

A bosszú asszonya sorozat
A bosszú asszonya

2016.03.14 13:45 RTLII A bosszú asszonya (2015) kolumbiai filmsorozat 31. rész

Forrás: RTLII
fotocredit: rtl2.sajtoklub.tv

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top