A bosszú asszonya (2015) kolumbiai sorozat 50. rész tartalmából

Olvasói értékelés: 1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Még nics szavazat, légy az első!)
Loading...

Sara és Rodrigo között egyre meghittebb lesz a viszony sokak felháborodására. A bosszú asszonya című kolumbiai filmsorozat 2016.04.08. pénteki epizódjának összefoglalója. Sara Fernandez történetének országos tévépremierje az RTLII műsorán! A tv-sorozat megtekintése 12 éven aluliaknak nem ajánlott!

Főszereplők: Itatí Cantoral (Sara Fernández; Isabel), Miguel de Miguel (Sebastián Sinisterra), Géraldine Zivic (Patricia Soler), Juan de Dios Ortíz (Ricardo Sotomayor)

Az előzmények: Sara Fernandez egy neves ékszerkészítő cég résztulajdonosa New York-i ékszerbemutatójuk végén holtan találja barátnőjét a szállodai szobájában. A biztonsági őrök itt találnak rá, pisztollyal a kezében. A bíróság hamis tanúvallomások alapján életfogytig tartó börtönre ítéli Sarát. Mindenki cserbenhagyja, a férje elválik tőle, a gyermekei pedig abban a tudatban nőnek fel, hogy az édesanyjuk meghalt. Sara tizenhét év után szabadul ki a börtönből, miután egy ügyvéd bebizonyítja a fogva tartás jogtalanságát. A rabság alatt megkeményedett asszony azzal az eltökélt szándékkal tér vissza a hazájába, hogy kideríti a valódi gyilkos személyét, és visszaszerez mindent, amit elvettek tőle.

A bosszú asszonya 50. részének tartalmából

Rodrigo partiján Alba kis híján elárulja Diegónak, hogy Sarát gyanúsították Patricia meggyilkolásával, de az idejében közbelépő Sebastian ezt megakadályozza. Albának és Carmennek az sem tetszik, hogy Rodrigo jól kijön Valeriával, tudomására is hozzák a lánynak, egy ilyen rangon aluli vendégnek semmi keresnivalója a közelükben. Ricardo a kórházban is erőszakoskodik Silviával, amit Silvia nem mer elmondani Danielának, attól tart, Ricardo ezt is kimagyarázza, őt pedig örökre bezárva tartják majd. Jimena arra bíztatja Pablót, annak ellenére, hogy Carlos azt állítja, Lucia őt szereti, Pablo ne adja fel a küzdelmet a lány szerelméért. Sara és Rodrigo között egyre meghittebb lesz a viszony, mind a testvérek, mind pedig a két nagynéni legnagyobb felháborodására.

A bosszú asszonya sorozat
A bosszú asszonya

2016.04.08 13:45 RTLII A bosszú asszonya (2015) kolumbiai filmsorozat 50. rész

Forrás: RTLII
fotocredit: rtl2.sajtoklub.tv

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top