A bosszú asszonya (2015) kolumbiai sorozat 52. rész tartalmából

Ricardo Danielával, Joaquin Florenciával szövögeti terveit, hogyan szerezzék meg Rufino részvényeit. A bosszú asszonya című kolumbiai filmsorozat 2016.04.12. keddi epizódjának összefoglalója. Sara Fernandez történetének országos tévépremierje az RTLII műsorán! A tv-sorozat megtekintése 12 éven aluliaknak nem ajánlott!

Főszereplők: Itatí Cantoral (Sara Fernández; Isabel), Miguel de Miguel (Sebastián Sinisterra), Géraldine Zivic (Patricia Soler), Juan de Dios Ortíz (Ricardo Sotomayor)

Az előzmények: Sara Fernandez egy neves ékszerkészítő cég résztulajdonosa New York-i ékszerbemutatójuk végén holtan találja barátnőjét a szállodai szobájában. A biztonsági őrök itt találnak rá, pisztollyal a kezében. A bíróság hamis tanúvallomások alapján életfogytig tartó börtönre ítéli Sarát. Mindenki cserbenhagyja, a férje elválik tőle, a gyermekei pedig abban a tudatban nőnek fel, hogy az édesanyjuk meghalt. Sara tizenhét év után szabadul ki a börtönből, miután egy ügyvéd bebizonyítja a fogva tartás jogtalanságát. A rabság alatt megkeményedett asszony azzal az eltökélt szándékkal tér vissza a hazájába, hogy kideríti a valódi gyilkos személyét, és visszaszerez mindent, amit elvettek tőle.

A bosszú asszonya 52. részének tartalmából

Carlos egyre csak sürgeti az esküvőt Luciával, de egyre nagyobb ellenállásba ütközik. Rufino különféle meglepetésekkel halmozza el Socorrót. Ricardo Danielával, Joaquin Florenciával szövögeti terveit, hogyan szerezzék meg Rufino részvényeit. Alba szövetséget ajánl Danielának és Silviának, hogy együtt üldözzék el Sarát. Silvia ezután elmegy Sebastian házába, elmondja mindenkinek, hogy terhes volt Sebastiantól és a vetélés miatt borult ki annyira, hogy rálőtt a férfira. Mindenki felháborodik, kivéve Albát, aki próbálja támogatni Silviát bűnbánatában. Ez a gyerekeknek és Carmennek is feltűnik. Rufino végül eljut Sebastianhoz és rákérdez, hogy tényleg meg akarja-e venni a részvényeket. Ebből kiderül, hogy Joaquin és Ricardo már ajánlatot tett neki. Camilo különös üzleti megbeszélésre megy.

A bosszú asszonya sorozat
A bosszú asszonya

2016.04.12 13:45 RTLII A bosszú asszonya (2015) kolumbiai filmsorozat 52. rész

Forrás: RTLII
fotocredit: rtl2.sajtoklub.tv

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top