A bosszú asszonya (2015) kolumbiai sorozat 55. rész tartalmából

Sebastian beszél Pablóval és úgy dönt, ideje kiverni Carlos fejéből a házassági terveket. A bosszú asszonya című kolumbiai filmsorozat 2016.04.15. pénteki epizódjának összefoglalója. Sara Fernandez történetének országos tévépremierje az RTLII műsorán! A tv-sorozat megtekintése 12 éven aluliaknak nem ajánlott!

Főszereplők: Itatí Cantoral (Sara Fernández; Isabel), Miguel de Miguel (Sebastián Sinisterra), Géraldine Zivic (Patricia Soler), Juan de Dios Ortíz (Ricardo Sotomayor)

Az előzmények: Sara Fernandez egy neves ékszerkészítő cég résztulajdonosa New York-i ékszerbemutatójuk végén holtan találja barátnőjét a szállodai szobájában. A biztonsági őrök itt találnak rá, pisztollyal a kezében. A bíróság hamis tanúvallomások alapján életfogytig tartó börtönre ítéli Sarát. Mindenki cserbenhagyja, a férje elválik tőle, a gyermekei pedig abban a tudatban nőnek fel, hogy az édesanyjuk meghalt. Sara tizenhét év után szabadul ki a börtönből, miután egy ügyvéd bebizonyítja a fogva tartás jogtalanságát. A rabság alatt megkeményedett asszony azzal az eltökélt szándékkal tér vissza a hazájába, hogy kideríti a valódi gyilkos személyét, és visszaszerez mindent, amit elvettek tőle.

A bosszú asszonya 55. részének tartalmából

Sarát teljesen kiborítja Luciano halála. Ebben a lelkiállapotban végül sok mindent tisztáznak Sebastiannal, de Sara még mindig neheztel volt férjére. Silvia titokban elszántan nyomul Ricardóra Daniela jelenlétében is. A lány a szobájába csábítja a férfit, ám szobalány rájuk nyit. Rosaura fedezi őket, így Daniela egyelőre nem tudja meg, mi történik. Rufino felkeresi Diegót és kölcsönt kér tőle, hogy a pénzért cserébe megkaphassa a két fiú felügyeletét az apjuktól. Sebastian beszél Pablóval és úgy dönt, ideje kiverni Carlos fejéből a házassági terveket. Lucia is eldöntötte, hogy Pablót szereti, és arra készül, hogy visszautasítja Carlost. Joaquinnak állandóan az intézetben hagyott gyerekük jár az eszében, Florencia hallani sem akar róla.

A bosszú asszonya sorozat
A bosszú asszonya

2016.04.15 13:45 RTLII A bosszú asszonya (2015) kolumbiai filmsorozat 55. rész

Forrás: RTLII
fotókredit: rtl2.sajtoklub.tv

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top