Cintia győzött, Attila kiesett

Óriási küzdelemben győzte le Cintia Attilát a Farm utolsó párbajában. Ebből az is kiderül, hogy a döntése kiválasztottként Attilára esett, őt hívta ki párbajozni.

Cintia tisztában volt azzal, hogy egy szimpátia szavazás esetén Gergő és Gábor nagyobb ellenfelei lennének mint Attila, mégis utóbbira kötötte a zöld kendőt. Ő az az ember, akivel semmiképp sem szeretne a fináléban együtt szerepelni.

A párbaj nagyon keménynek ígérkezett. Sártengerbe rejtett téglákat kellett megtalálni, melyekben három kulcs volt elrejtve. A háromból egy nyitotta az akadályt jelentő ajtót, amely mögött újabb részfeladatot kellett megoldani. Kovakő és szalma segítségével tűzet kellett gyújtani, és egy fáklyát végigutaztatva a sártengeren meggyújtani egy újabb tüzet.

Nehezen kerültek elő a téglák, majd a meglelt téglákból a kulcsok. Cintia találta meg először azt a kulcsot, amivel ki tudta nyitni a zárat, de megakadt a tűzgyújtásánál. Aztán mégis csak sikerült neki és végül legyőzte Attilát, ott van a Farm döntőjében!

Attila kiesett! Még utoljára elbeszélgetett a Farm állataival, elbúcsúzott tőlük annak rendje és módja szerint.

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top