Gábor győzött, megelőzte Gergőt és Cintiát

A tanyasi valóságshow végére csak hárman maradtak, Cintia, Gergő (és Kongó) és Gábor között a nézők szimpátia szavazással döntötték el, hogy ki vigye el a 20 millió forintos fődíjat. Az egyedüli lányként a legutóbbi párbajban győztes Cintia, a Kongóval beköltöző, sármos Gergő, vagy az utólag beköltöző mindig vicces Gábor?

A nézők döntöttek, de előtte még megnézhették a Farm lakók utolsó napjának összefoglalóját, benne a Cintia párbaja után történteket, ahol Gergő és az Attilát haza küldő lány összegabalyodtak a paplan alatt. A pihentető alvás helyett egy kis kikapcsolódás? Természetesen Zé és Anikó is erről faggatták Gergőt, ám ő nem akart nagyon beszélni a dologról, szerinte csak poénkodtak Cintiával.

De mit szól ehhez az egészhez Brigi? Az igazi véleménye az lesz, hogy együtt kezdenek új életet a nomád valóságshow után Gergővel, vagy ki-ki megy a maga útján…

Megjegyzés: ha Kongóra lehetett volna szavazni, vajon hány voksot kapott volna? Tőlünk legalább egyet!

Ezután már a szavazásé volt a főszerep. A műsorvezetők először annak a nevét mondták ki, aki harmadik helyen végzett a tanyasi realityben. Miután Cintia neve elhangzott, már csak a két fiú maradt versenyben a 2016 Farmere címért.

Egy darabig még lehetett szavazni kettejükre, ám a többször megmutatott fantomképes állás alapján kiderült, hogy valamelyik farmer jóval több szavazatot kapott, mint a másik!

Farm Gábor

Végül Gábor nyert 61:39 arányban, ezzel ő lett 2016 Farmere, aki elvitte a 20 millió forint főnyereményt!

Forrás: RTL Klub
fotókredit: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top