Csúcsformában sorozat 1. évad 11. részének tartalma

Az epizód címe: Rémhotel. Valamikor egy sorozatgyilkos ölt abban a Hotelben, ahol most eltűnik egy fiatal lány. A Csúcsformában amerikai akcióvígjáték-sorozat első évadának 11. részét 2016.10.07-én 22:15 órától vetíti az RTL Klub. Az epizód tartalmából. Országos tévépremier. Az egyes epizódok megtekintése 16 éven aluliaknak nem ajánlott!

Előzmények: 1998-ban Jackie Channel és Chris Tuckerrel a főszerepben készült egy mozifilm is Csúcsformában címmel. A sztori a sorozatban is hasonló: a fegyelmezett hongkogi nyomozó kénytelen együttműködni a szeleburdi amerikai kollégájával…

Csúcsformában 1. évad 11. rész tartalmából

Eltűnik egy fiatal lány, és abban a hotelben látták utoljára, ahol évekkel korábban egy sorozatgyilkos is garázdálkodott. Annak idején leégett a hotel, viszont az elkövető teste nem lett meg, csak a fogazata. Vajon még mindig él a notórius Tommy Shea, vagy egy ravasz utánzó gyilkossal van dolga a nyomozóknak?

Csúcsformában amerikai sorozat

Szereplők: Justin Hires (Carter), Jon Foo (Lee), Aimee Garcia (Didi Diaz), Page Kennedy (Gerald), Wendie Malick (Lindsay Cole)

Forrás: http://rtlklub.sajtoklub.tv

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top