Csúcsformában sorozat 1. évad 13. részének tartalma

Az évadzáró epizód címe: A nagy balhé. Kirabolnak egy bankot, de a rablók jelölt pénzt visznek magukkal. A Csúcsformában amerikai akcióvígjáték-sorozat első évadának 13. részét 2016.10.28-án 22:15 órától vetíti az RTL Klub. Az epizód tartalmából. Országos tévépremier. Az egyes epizódok megtekintése 16 éven aluliaknak nem ajánlott!

Előzmények: 1998-ban Jackie Channel és Chris Tuckerrel a főszerepben készült egy mozifilm is Csúcsformában címmel. A sztori a sorozatban is hasonló: a fegyelmezett hongkogi nyomozó kénytelen együttműködni a szeleburdi amerikai kollégájával…

Az 1. évad 13. azaz utolsó részének tartalma

Kirabolnak egy bankot. A jelölt bankók négy különböző Los Angeles-i bandához vezetik el a nyomozókat. Lee és Carter azt sejtik, hogy a rablást a Quantou szervezte meg, aztán szétküldte a pénzt a város bűnszövetkezeteinek, hogy találkozóra hívja őket. A gyűlés vérfürdőbe torkollhat, vagy egy minden eddiginél nagyobb bűnügyi szindikátus kifejlődéséhez vezethet. Így vagy úgy, meg kell őket állítani, amihez a CIA segítségére is szükség lehet.

Csúcsformában amerikai sorozat

Szereplők: Justin Hires (Carter), Jon Foo (Lee), Aimee Garcia (Didi Diaz), Page Kennedy (Gerald), Wendie Malick (Lindsay Cole)

Forrás: http://rtlklub.sajtoklub.tv

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top