Csúcsformában sorozat 1. évad 12. részének tartalma

Az epizód címe: A sötét lovag. Egy önbíráskodó alaposan feladja a leckét Lee és Carter nyomozóknak. A Csúcsformában amerikai akcióvígjáték-sorozat első évadának 12. részét 2016.10.21-én 22:15 órától vetíti az RTL Klub. Az epizód tartalmából. Országos tévépremier. Az egyes epizódok megtekintése 16 éven aluliaknak nem ajánlott!

Előzmények: 1998-ban Jackie Channel és Chris Tuckerrel a főszerepben készült egy mozifilm is Csúcsformában címmel. A sztori a sorozatban is hasonló: a fegyelmezett hongkogi nyomozó kénytelen együttműködni a szeleburdi amerikai kollégájával…

Csúcsformában 1. évad 12. rész tartalmából

A közösség kiemelkedőnek hitt tagjait halálosan megfenyegeti, lebuktatja, majd nyilvánosan megalázza egy önbíráskodó tettes, aki alaposan feladja a leckét Lee és Carter nyomozóknak. Ráadásul a férfi kiváló technikai tudással rendelkezik, mindent tud a kiszemelt célpontokról, és állítása szerint Carter nyomozóval még közös múltja is van.

Csúcsformában amerikai sorozat

Szereplők: Justin Hires (Carter), Jon Foo (Lee), Aimee Garcia (Didi Diaz), Page Kennedy (Gerald), Wendie Malick (Lindsay Cole)

Forrás: http://rtlklub.sajtoklub.tv

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top