Downton Abbey angol tv-sorozat V. évad 1. rész tartalmából

Az ötödik évad első részében 1924-be csöppenünk. Az országban történő változások közepette Downton próbál helytállni. A sorozat V. évadának 1. részét 2016.09.04-én vasárnap 20:00-kor sugározza a Story4. Folytatódik a yorkshire-i arisztokrata Crawley család és szolgálóinak története. Az epizód tartamának rövid összefoglalója, jelenetfotó. Országos tévépremier! A romantikus filmsorozat megtekintése 12 éven aluliaknak nem ajánlott!

Az angol drámasorozat 2014-ben készült. Korhatár: 12

Rendezte: David Evans
Főszereplők: Hugh Bonneville, Elizabeth McGovern, Michelle Dockery, Laura Carmichael, Jim Carter, Brendan Coyle, Kevin Doyle.

Az ötödik évadban: 1924. Az új munkáspárti kormány új változásokat vezet be, amelyet mindenki megérez és Downton sem marad ki ebből. Robert, Mary és Branson együtt próbálnak navigálni ebben a nehéz és instabil helyzetben, hogy a legjobbat hozzák ki belőle és továbbra is biztosítsák a birtok jövőjét a következő nemzedék számára is. Branson még fontosabb szerepet játszik Downtonban mind eddig valaha, de továbbra is megkérdőjelezi helyzetét a világban. Mary végre elfogadja, hogy újra szeretne férjhez menni, de vajon talál-e olyan boldogságot, mint Matthew oldalán? Közben még mindig nincs hír a szeretett Gregsonról és Edith tovább szenved szörnyű titka nyomása alatt. A szolgálók most gondolják át, hogy az ő életükre és munkájukra milyen hatással lesz a társadalmi változás. Daisy egyre inkább úgy érzi, hogy tanulni szeretne; Mrs Patmore kétkedve és felindulva figyeli az újdonságokat, az új elképzeléseket. Anna és Bates viharos időkön vannak túl, de végre úgy tűnik, hogy tervezhetik a jövőjüket. De ilyen fájdalmas múlttal vajon képesek lesznek végleg továbblépni, vagy a múlt titkai megakadályozzák, hogy valaha is megtalálják a boldogságot?

Az előző rész tartalmából: Lady Rosamund úgy tervezi, hogy elviszi Edithet Svájcba, hogy ott szülje meg és adja örökbe a babát.

Downton Abbey angol tv-sorozat V. évad 1. rész

1924-et írunk és az országban történő változások közepette Downton próbál helytállni. A háborús emlékmű felállítása körüli vita váratlanul szembeállítja Carsont Roberttel és Mrs Hughessal. Mialatt nem kívánt női érdeklődés középpontjába kerül Jimmy, Thomas ultimátumot ad Baxternek. Branson virágzó barátsága komoly aggodalommal tölti el Robertet, miközben Mary újra készen áll a szerelemre. Edith és Drew különleges megállapodásában gondok adódnak, amikor Edith nehezen palástolja érzelmét a látogatások alkalmával, amely katasztrofális következményekkel járhat az egész család számára…

Az angol sorozat főszereplői

Downton Abbey angol filmsorozat

Forrás: Story4

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top