Éjjel-nappal Budapest – 2 éves az RTL kedvelt sorozata!

Éjjel-nappal Budapest - RTL Klub

Joe,Anikó, Kristóf, Gábor, Barbi, Lali, Hanna, Regi és Marci és a többiek immár két éve, hétköznap esténként ott élnek velünk! Második születésnapját ünnepli február 11-én Magyarország egyik legnépszerűbb napi televíziós sorozata, az RTL Klubon látható Éjjel-Nappal Budapest.

Joe és barátai kalandjait 2013 óta követhetjük figyelemmel, két év alatt 460 részt láthattak a nézők.

Amikor elkezdtük, nem tudtuk, hogyan fogadnak bennünket, de örülök, hogy a kezdetektől kitartanak mellettünk a rajongók – mondta Joe, aki annak idején albérlőket keresett az örökölt lakásába, így kezdődött minden. Az egész életünk megváltozott, de ezt szerintem közülünk senki sem bánja – tette hozzá.

Az induló csapatból kilenc főszereplőt még mindig láthatnak a nézők. Joe mellett Anikó, Kristóf, Gábor, Barbi, Lali, Hanna, Regi és Marci hétfőtől péntekig minden este ott vannak a képernyőn. Persze folyamatosan érkeznek újabb és újabb szereplők is.

Egy kicsit olyan, mintha az én születésnapomat is ünnepelnénk – folytatta Lali, aki talán a legtöbbre vitte az elmúlt két évben. – Előtte is voltam valahol és csináltam valamit, de az volt a vágyam, hogy mindenki megismerjen. Ez az Éjjel-Nappallal megvalósult, de arról nem is álmodtam, hogy mondjuk az egyik legtöbbet megnézett hazai video valaha is az enyém lesz . A sorozattal új életet kaptam, így most úgy érzem én is két éves vagyok, de leszek ennél idősebb is, ez biztos! – fejezte be a sorozat mókamestere.

Forrás: RTL Klub Sajtóklub

Éjjel-nappal Budapest - 2 éves az RTL kedvelt sorozata!

Ha tetszik, jelezd nekünk:

1 Comment

  1. FARKAS MONIKA2015-02-11

    A KEDVENC SOROZATOM

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top