Éjjel-Nappal Budapest 2015.12.10, csütörtöki előzetes

Éjjel-Nappal Budapest sorozat tartalma, a 2015. december 10. csütörtöki epizód tartalmából: Gábor már a közös jövőt tervezi Franciskával, Bécy indul a Mr. 2015 versenyen, Balázst elcsábítja egy lány. Az epizód részletes tartalma.

Gábor újra lefeküdt Franciskával, és ezután nem bírja tovább, és azt kéri Franciskától, hogy vallja be saját magának, ő is viszontszereti. Franciska teljesen össze van zavarodva, de aztán elárulja, hogy így van és Gazsóval tiszta vizet akar önteni a pohárba. Gáborral madarat lehetne fogatni a boldogságtól, a férfi már a közös jövőről fantáziál.

Reggel Dávid bejelenti, hogy ideje újra megtartani a Mr. 2015 versenyt. Bécy először úgy tesz, mintha nem érdekelné a dolog, de később úgy érzi, ez mégis kihívás lenne a számára és bejelenti, hogy ő is részt vesz a versenyen. Dávid ijedezik, mert Bécy nevetségessé teszi magát viselkedésével és ráadásul még azt is követeli, Dávid intézze el, hogy ő nyerjen.

Karesz és Milán elhatározzák, hogy ma csőbe húzzák Balázst. Csellel eltávolítják otthonról Sárit, majd felbérelnek egy lányt, Alízt, hogy csábítsa el Balázst. Miután egy eljátszott rablási kísérletet követően, Balázs „megszabadítja” Alízt a rablótól, a lakásra invitálja a lányt, aki elcsábítja. Balázs hagyja magát elcsábítani.

ÉNB fotók a heti epizódokból

Éjjel-Nappal Budapest szereplők:

Gábor: Király Péter
Kristóf: Törőcsik Dániel
Dávid: Vörös Attila
Bécy: Kállai Géza

fotókredit: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top