Éjjel-Nappal Budapest 2015.12.11, pénteki előzetes

Éjjel-Nappal Budapest sorozat 2015. december 11. pénteki epizód tartalmából: Joe a 66-os útra indul, Paulának Marci segít üzlethelységet szerezni, eltűnik az új szósz receptje. Az epizód részletes tartalma.

Joe reggel bejelenti a lakóknak, hogy azt tervezi, végigmegy motorral Amerikában a 66-os úton, holnapra tervezte az indulást. Mikor elmegy Barbihoz, hogy elbúcsúzzon tőle, Barbi a szemére veti, hogy menekül, Joe-nak ez már túl sok, és úgy dönt, még ma elutazik. Közben Barbi megkéri Sárit, hogy próbálja meg lebeszélni Joe-t a tervéről.

Paula meg akar nézni egy fodrászüzletet. Marci elkíséri. Marci sármjával és azzal, hogy ingyen kitetoválja az üzlet tulajdonosnőjét, sikerül rávennie a nőt, hogy Paulának adja ki az üzletet. Paula öröme határtalan. Marci és Paula jókedvűen ünneplik az üzletben Paula új életének kezdetét, mikor belép a tulajdonosnő.

Félix reggel kikísérletezik egy új speciális szósz receptet. Amikor úgy érzi, ez az igazi, lefirkálja a receptet egy szalvétára. Később, mikor Lali és Maja kettesben vannak a Burger Reaktorban, Maja tévedésből kiadja egy vendégnek a hamburger mellé a szalvétát, amin a recept áll. Amikor erre fény derül, Lali pánikba esik, és a vendég nyomába ered.

 

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top