Éjjel-Nappal Budapest 2015.12.15, keddi előzetes

Olvasói értékelés: 1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Még nics szavazat, légy az első!)
Loading...

Éjjel-Nappal Budapest sorozat 2015. december 15. keddi epizód tartalmából: Miki Barbis akciójával eljátszott a motoros banda bizalmát is, Sári és Balázs elköltöznek, Milla lehet hogy gyermeket vár Dávidtól. De mi történik Mikivel, hogy…

Reggel Miki Timit hibáztatja, hogy Maja többé nem áll szóba vele. Barbi elpanaszolja Szúnyognak, hogy Joe, noha láthatólag vonzódik hozzá, képtelen túllépni a történteken. Miki később felbukkan a motoros kocsmában, ahol ellenségesen fogadják. Miután Barbi is megjelenik és leteremti Mikit, az egész banda Miki ellen fordul.

Amikor reggel Balázs és Karesz ismét összekapnak, Sári is kénytelen belátni, hogy ez így nem mehet tovább. Végül beadja a derekát, és elfogadja Balázs javaslatát: Zsófival együtt hármasban új albérletbe költöznek. Amikor közli a döntését a fiúkkal, Karesz hasztalan próbálja lebeszélni róla. Az új lakásban Balázs megpróbál közeledni Sárihoz, de a lány még nem érzi úgy, hogy ennek itt volna az ideje.

Amikor Milla reggel rosszul lesz, a többiek kinevetik Dávidot, hogy Milla biztos terhes. Dávid egyre bizonytalanabb, mert Milla később a nőgyógyászához készül, és ráadásul egy meglepetést is ígér neki estére. Marcinak és Kristófnak is beszámol a félelmeiről, azt kérik tőle, hogy mutassa be egy sütőtök segítségével, hogy mihez kezdene egy gyerekkel.

De mi történt Mikivel? A haramdik fotóból kiderül:

ÉNB fotók a heti epizódokból

Éjjel-Nappal Budapest szereplők:

Joe: Varga Miklós
Gábor: Király Péter
Kristóf: Törőcsik Dániel
Dávid: Vörös Attila
Bécy: Kállai Géza

fotókredit: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top