Éjjel-Nappal Budapest 2016.04.12, keddi rész tartalmából

Lali egy álbetöréssel akarja megakadályozni, hogy Joe eladja az albérletet, aminek egy súlyos baleset lesz a következménye. Az Éjjel-Nappal Budapest sorozat 2016.04.12, keddi előzetese. Országos tévépremier az RTL Klub műsorán! A sorozat megtekintése 12 éven aluliaknak nem ajánlott!

A hétköznap esténkénti Éjjel-Nappal Budapest sorozat információi itt elérhetők.

Lali attól tart, hogy Barbi el tudja érni Joe-nál, hogy mégis eladja az albérletet, hogy meg tudják venni a házukat a pénzből. Lali elmegy Barbiékhoz, hogy beszéljen Joe-val, de csak Barbit és Ildikót találja otthon, Ildikó pont akkor adja vissza a lányának a lakáskulcsot. Lali tanúja lesz Barbi panaszáradatának a környéken történt sorozatos betörések miatt, amire Lali spontán megragadja a kínálkozó alkalmat, és ellopja a kulcsot. Nem sokkal később elújságolja a tervét Gábornak, hogy betör Barbihoz és Joe-hoz. Gábor megpróbálja lebeszélni a barátját erről az eszement tervről.

A betörés során Barbi kis híján rajtakapja Lalit, mivel korábban ér haza, mint azt Lali gondolta. Barbi pánikba esik, és az állítólagos betörő elől menekülve kirohan a házból – pont egy autó elé. Lali, miután meglátja, hogy Ildikó és a szomszédok odasietnek segíteni, sokkos állapotban elhagyja a helyszínt. Barbi pedig kórházba kerül. Lali nem bírja tovább elviselni a bűntudatot, és elmondja Joe-nak az igazat. Joe teljesen kikel magából, keményen rátámad Lalira. Ez még mind nem elég, Joe kijelenti, hogy mégis el fogja adni a lakást.

Éjjel-Nappal Budapest sorozat főszereplői

Hétköznaponként 20:00-tól az RTL Klub műsorán!

Forrás: RTL Klub
fotókredit: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top