Öt árva költözött a Farmra

A Farm kiemelt híre, hogy öt árvát bíztak a farmerekre, akiket éjjel-nappal, nagy odafigyeléssel kell gondozniuk. A frissen kiesett Vivien kijelölte a heti gazdát, egy újabb lakó érkezésével veszélybe került Sanya fitneszbirodalma. Ez történt a Farmon.

Vivien búcsúzása után buliztak a farmerek, melyhez némi alkoholt és egy hegedűst kaptak a műsor készítőitől. Néhányan túltolták a dolgot így másnap fájdalmas volt az ébredés. Többen nem tudták mi történt velük az este, aki pedig emlékezett a történtekre, az próbálta elfelejteni.

Reggel megérkezett a párbaj után szokásos levél. Vivi heti gazdának Brigit jelölte, már csak azért is, hogy többet lehessen együtt a “Tarzanjával”.

Brigi lett az új heti gazda

Brigi kiosztotta a feladatokat, mindenki azt a feladatot kapta, amit szeretett volna. Legalábbis azt gondoltuk először. Aztán Attilának, az új tehenésznek problémája támadt Gergővel, a tehenészsegéddel. Az ütötte ki nála a biztosítékot, hogy Gergő nem ugrott neki az első szóra, mikor segítséget kért tőle és a leváltását követelte a heti gazdától.

Miközben egyre jobban összegabalyodik Brigi és Gergő, a frissen kinevezett heti gazda meglepő bejelentést tett: Henit nevezte meg hálótársának, a párbaj győztese aludhat vele a gazda szobába.. A farmerek nagy összegben fogadtak volna Gergőre…

Egy farmlakó kiköltözött, malackák beköltöztek. Viki távozása után újabb lakók érkeztek a Farmra. Szilveszter gazda öt árvát hozott nekik, melyeket három óránként kell cumiztatni. Ehhez az kell, hogy egy-egy malacnak két gazdája (felelőse) legyen. A farmerek örültek a cuki jövevényeknek, akik nem egyedül érkeztek, mert jött velük egy 200 kilogrammos fedező kandisznó is, aki a keresztségben a Pista nevet kapta…

Ez beindított egy dominó effektust, mert a fedező sertés a kecskék és a szamár helyére került, ők pedig beköltöztek a fitnesz teremmé alakított pajtába. Ennyi volt Sanya birodalma?

Az este malackázással telt. A farmerek babusgatták, fürdették, szeretgették a rájuk bízott kis konnektor orrúakat. Vajon meddig tart ez a túláradó szeretet? A malacokat ugyanis három óránként etetni kell. Éjjel is…

Forrás: RTL Klub
fotókredit: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top