Vivien esett ki a Farm harmadik párbaján

Úgy tűnik megszűnt az, hogy valaki párbaj nélkül essen ki a Farmról. Vivien is tisztes megmérettetés során találtatott könnyűnek, így kiesett a további játékból. Ezúttal azonos neműek között dúlt a harc, Heni a kihívó és Vivi a kihívott csapott össze a bent maradásért, a kötélhúzásban azonban csak az egyikük nyerhetett. Megmutatjuk, hogyan győzte le Heni a párbajban Vivient.

A Farm harmadik párbaján azt a feladatot kapták Heniék, hogy kötelet húzva – és így egymáshoz „ragasztva” – kell megszerezniük hat patkót, melyek a mögöttük lévő oszlopokra voltak felakasztva. Előzetesen Vivien tűnt fittebbnek, Heni pedig erősebbnek.

A küzdelem végén azonban csak egyetlen győztes születhetett. A két lány végig becsmérelte egymást, az egyik “dagadtozott“, a másik az ellenfél agyát keveselte, sőt Heni azt is felvetette, hogy Vivien barátja nem fog örülni annak, hogy a lány Sanyával aludt. És mi történt a párbaj során?

Így győzte le Heni a párbajban Vivient

Ahogy látható, elég egyértelmű eredmény született. A győri személyi edző kiesett a Farm játékából.

Vivien búcsúzáskor elmondta, hogy reményei szerint nem befolyásolja majd kapcsolatát az, hogy Sanyával kellett aludnia, hisz erről ő nagyon nem is tehet. Aztán el kezdte részletezni, hogy szerinte ki az a lány, akinek nagyon hiányzik a sz6xuális együttlét. Dia, és Cintia került elsőként szóba, utóbbi esetében megjegyezte, hogy akár lánnyal is hajlandó lenne kapcsolatot létesíteni…

Hát így búcsúzott a Farmtól Vivien.

Forrás: RTL Klub
fotókredit: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ha tetszik, jelezd nekünk:

1 Comment

  1. Stewe2016-04-10

    Az RTL … meg az …át ahogy találja!
    Előre el volt döntve a kimenetel.
    Aki tanult fizikát, tudhatja, hogy lehetetlen elhúzni egy nehezebb testet!
    A rendező egy ……

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top