Éjjel-Nappal Budapest 2016.04.14, csütörtöki rész tartalmából

Ildikó beköltözik Barbiékhoz, Kristóf kérdőre vonja Evelint a drog miatt, Maja és Timi ugyan azt a pénzes pasit nézi ki magának. Az Éjjel-Nappal Budapest sorozat 2016.04.14, csütörtöki előzetes. Országos tévépremier az RTL Klub műsorán! A sorozat megtekintése 12 éven aluliaknak nem ajánlott!

A hétköznap esténkénti Éjjel-Nappal Budapest sorozat információi itt elérhetők.

Joe még mindig nem akarja belátni, hogy nem igazán érzi jól magát az új otthonában. Ráadásul váratlanul még Ildikó is beköltözik hozzájuk. Joe, hogy elkeseredését leplezze, megbíz egy ingatlanost, hogy adja el a régi lakását. De az ingatlanos úgy viselkedik, mint elefánt a porcelánboltban, így Joe attól tart, hogy elveszíti a régi barátait. Gábor és a lakótársak azonban egy spontán ivászat alkalmával meggyőzik Joe-t, hogy félelme alaptalan.

Evelin egy átbulizott éjszaka után szétcsapva ér haza. Bori már várja, és totál kiakadva kiosztja, amiért nem válaszolt a hívásaira. Ráadásul, amikor megtudja, hogy Evelin kivette a kukából azt a drogot amit ő vett el tőle, végképp elszakad nála a cérna. Az aggódó Máté is meglátogatja Evelint, de a lány őt is dühösen kidobja. Amikor Kristóf is felkeresi Evelint a szobájában és Evelin nadrág zsebéből kiesik a fehér poros tasak, és Kristóf számára is világossá válik minden. Kristóf kérdőre vonja Evelint.

Maja és Timi megint szívesen hozzájutna pár új ruhához, persze fizetés nélkül. Timi ezért rástartol a legújabb menő Budapesti butik tulajdonosára, Rudas Ábelra, akinek azonban inkább Maja jön be. Maja hízelgőnek találja Ábel érdeklődését, így felveszi a kesztyűt barátnőjével szemben. Kitör a harc Ábelért.

Éjjel-Nappal Budapest sorozat főszereplői
Hétköznaponként 20:00-tól az RTL Klub műsorán!

Forrás: RTL Klub
fotókredit: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top