Parázs vita zavarta meg a kiválasztást

A Farm életét végig kíséri az, hogy Attilának folyamatosan problémája akad valamelyik játékostársával. Nem tisztünk állást foglalni egyik vitában sem, ám tény: ha balhé van a Farmon, abban általában Attila benne van. Most épp a kiválasztáson szólalkozott össze farmer társával, ám előtte megtalálta Gergőt is. Ez történt a Farmon.

Mielőtt lezajlott a feszült hangulatú kiválasztás, meg kell említenünk a Tina ganéja okozta konfliktust. Attila az előző nap Norbival akasztotta össze a bajszát, most reggel Gergőt találta meg: szerinte hanyag módon végezte a munkáját. A tehén alól kivett trágyát miért kellett az istálló ajtó előtt hagyni? Attila ezt Gergőnek is és a heti gazdának is elpanaszolta. Brigi diplomatikusan a két fiúra hagyta a konfliktus megoldását. Attila tovább pörgött, és már nem is akart együtt dolgozni Gergővel, így “le kellett venni a tehenekről“.

Ezután a helyi boltos érkezett a Farmra, a sajtot és a túrót megvette a farmerektől. A játékosok kiszolgáltatott helyzetben vannak, mert milyen piac az, ahol csak egyetlen vevő van? Így alkudni nagyon nehéz, Briginek sem nagyon sikerült.

És akkor lássuk, mi történt a negyedik kiválasztáson. Ez alaposan rácáfolt az eddigiek nyugalmára! Korábban csendben végigülték a játékosok a kiválasztást, most azonban Attila és Norbi nem bírta visszafogni magát és – egyelőre szóban – egymásnak estek.

A Farm negyedik kiválasztása

Érdemes figyelni – a szócsatán túl – Gábor indokára, hogy miért épp Dórira rakta a jelet!

Összefoglaltuk, hogy ki kire szegezte a kiválasztás jelét:

Attila – Norbira
Norbi – Attilára
Heni – Sanyára
Sanya – Sándorra
Sándor – Sanyára
Dia – Attilára
Dóri – Gáborra
Gábor – Dórira
Cintia – Sanyára
Gergő – Sanyára

Brigi kezében a döntés, hogy kit küld a negyedik párbajba a kiválasztottak közül. Lehet, hogy véget vet az Attila-Norbi viszálynak?

Forrás: RTL Klub
fotókredit: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top